Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt'in oynadığı Tarantino filmi! İlk fotoğraf!

Dünyaca ünlü oyuncular Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt, Quentin Tarantino’nun filminde birlikte rol alacaklar. İki ünlü ismin oynadığı film setinden ilk fotoğrafı yayınlandı. Fotoğraf sosyal medyada büyük ilgi gördü. Herkes ünlü isimlerin rol aldığı filmi araştırmaya başladı. İşte Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt oynadığı filmden fotoğraf! Once Upon a Time in Hollywood ne zaman yayınlanacak? Detaylar haberimizde...

Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt oynadığı filmden fotoğraf! Oynadıkları filmler ile tüm dünyada adından söz ettiren Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt aynı filmde rol alıyorlar. Quentin Tarantino’nun yeni filmi Once Upon a Time in Hollywood filminde iki ünlü yıldız yer alacak. Filmden ilk kare geldi. İşte Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt oynadığı filmden fotoğraf! Once Upon a Time in Hollywood ne zaman yayınlanacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt'in oynadığı Tarantino filmi! İlk fotoğraf!

NTV'nin haberine göre; Hollywood’un usta oyuncuları Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt, yönetmen Quentin Tarantino’nun filminde buluştu.

Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt'in oynadığı Tarantino filmi! İlk fotoğraf! - Resim : 2

Leonardo DiCaprio, ‘Once Upon a Time in Hollywood’ adlı filmden ilk kareyi sosyal medyadan paylaştı.

DiCaprio, kendisi ve Pitt’in film setinde çekilmiş ‘hipi Hollywood’ zamanlarını yansıtan fotoğrafını hayranlarına gösterdi.

Filmde DiCaprio, eski bir Western yıldızı olan Rick Dalton karakterine hayat verirken; Pitt de onun dublörü Cliff Booth’u canlandırıyor.

Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt'in oynadığı Tarantino filmi! İlk fotoğraf! - Resim : 3

Filmde ayrıca Sharon Tate karakterini Margot Robbie canlandırıyor. Sharon Tate, Charles Manson tarikatı üyeleri tarafından öldürülen biridir.

Film, Tarantino’nun çığır açan 1994 yapımı ‘Pulp Fiction’ filmindeki gibi hikayeleri bir araya getirecek.

Film, DiCaprio ve Robbie'nin 2013 yılında birlikte rol aldıkları The Wolf of Wall Street filminden sonra ilk kez birlikte oynadıkları yapım olma özelliği taşıyor.

The Hollywood Reporter’ın haberine göre Tarantino, Brad Pitt ve Leonardo DiCaprio'nun buluşmasını, “Paul Newman ve Robert Redfort’un buluşmasından bu yana en heyecan verici yıldız dinamiği” olarak tanımladı.

‘Once Upon A Time in Hollywood’da Damian Lewis, Al Pacino, Dakota Fanning, Lynette Fromme, Emile Hirsch gibi yıldızlar da rol alıyor.

Ayrıca The Hateful Eight yıldızları Tim Roth, Kurt Russell ve Michael Madsen da filmde buluştu.Filmin Ağustos 2019’da sinema salonlarına gelmesi bekleniyor.

Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt'in oynadığı Tarantino filmi! İlk fotoğraf! - Resim : 4

 LEONARDO DİCAPRİO

Leonardo Wilhelm DiCaprio (d. 11 Kasım 1974), Amerikalı oyuncu ve yapımcı. DiCaprio, 1990'ların başında televizyon reklamlarında görünerek oyunculuk hayatına başladı ve ardından Santa Barbara ve Growing Pains gibi dizilerde rol aldı. 1991'de Mahluklar 3 filmindeki Josh rolüyle sinema hayatına başladı. 1993 yılında Bu Çocuğun Hayatı filminde başrolde oynadı. Aynı yıl Gilbert'in Hayalleri filminde oynadı ve En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında ilk Akademi adaylığını elde etti. Günlük ve Romeo + Juliet filmleriyle halk tarafından tanınmaya başlandı. 1997 yılında James Cameron'un Titanik filmiyle uluslararası üne ulaşmış oldu.

2000 yılından bu yana DiCaprio, geniş bir film yelpazesinde yaptığı çalışmalarla büyük beğeni topladı. DiCaprio'nun sonraki filmleri arasında; Demir Maskeli Adam, biyografik suç draması Sıkıysa Yakala ve ileriki zamanlarda çok defa çalışacağı Martin Scorsese ile olan ilk filmi New York Çeteleri yer aldı. Ardından biyografik film Göklerin Hakimi, siyasi gerilim filmi Kanlı Elmas, suç filmi Köstebek, Yalanlar Üstüne, dram filmi Hayallerin Peşinde, psikolojik gerilim filmi Zindan Adası, bilim kurgu filmi Başlangıç, biyografik film J. Edgar, western filmi Zincirsiz dönem draması Muhteşem Gatsby ve biyografik suç filmi Para Avcısı filmlerindeki oyunculuğuyla beğeni topladı.

DiCaprio Göklerin Hakimi ve Diriliş filmleriyle Drama Dalında En İyi Erkek Oyuncu, Para Avcısı filmiyle Müzikal ve Komedi Dalında En İyi Erkek Oyuncu Altın Küre ödüllerini kazandı. Ayrıca Diriliş filmiyle ilk Akademi ve BAFTA ödüllerini kazandı.

Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt'in oynadığı Tarantino filmi! İlk fotoğraf! - Resim : 5

 BRAD PİTT

William Bradley Pitt (d. 18 Aralık 1963; Shawnee, Oklahoma, ABD) ABD'li oyuncu ve film yapımcısı.

Missouri Üniversitesi'nin gazetecilik bölümünden mezun olmasına kısa süre kala, uzun süredir aklında olan aktörlük kariyerini başlatmak için ailesine Pasadena'daki bir Güzel Sanatlar Akademisi'ne devam edeceğini söyleyerek Hollywood'a gitti.[kaynak belirtilmeli] Bir süre çeşitli tanıtımlarda tavuk kostümü giyip, limuzin şoförlüğü gibi işler yaptıktan sonra Dallas ve Another World gibi dizilerde küçük rollerde oynamaya başladı.

1989'da Cutting Class isimli düşük bütçeli bir yapımda rol alarak ilgi çekti. Bundan iki yıl sonra People Magazin'in kendisine “Dünyanın En Seksi Adamı” unvanını layık görmesine neden olacak olan, Thelma & Louise'deki on beş dakikalık rolü geldi. Fiziksel özellikleriyle değil oyunculuk yeteneğiyle tanınmak isteyen Pitt, ilerleyen yıllarda bu fırsatı bulacağı Interview With The Vampire (1994), 12 Maymun (1995), Seven (1995), Fight Club (1999) gibi pek çok filmde oynadı.

Aynı zamanda yapımcılık yapmaktadır. 2006 yapımı En İyi Film Oscarı alan The Departed filminin yapımcısıydı.

2014 Oscar ödüllerinde Brad Pitt'in yapımcılığını yaptığı 12 Yıllık Esaret filmi en iyi film, en iyi uyarlama senaryo ödüllerini kazanmıştır.

Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt'in oynadığı Tarantino filmi! İlk fotoğraf! ile ilgili etiketler Leonardo DiCaprio Brad Pitt fotoğraf quentin tarantino Once Upon a Time in Hollywood
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.