Leke 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Cem ile Yasemin yakınlaşması başlıyor!

Leke 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanal D ekranlarının yeni dizisi Leke ikinci bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Her geçen hafta reyting sıralamasında yüksekleri amaçlayan dizide Cem ile Yasemin arasında ilk yakınlaşmanın kıvılcımları oluşmaya başlıyor. Diziseverler Leke dizisi yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. İşte Leke 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Cem ile Yasemin yakınlaşması başlıyor! Merak edilen detaylar haberimizde...

Leke 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ekranların yeni dizisi Leke 2. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Yayınlanan ilk bölümüyle dikkatleri üzerine çeken dizide Cem ile Yasemin arasındaki buzlar erirken, akıllara aşk başlayacak mı? Sorusu geliyor. Kanal D ekranlarının yeni dizisi Leke ikinci bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı.  Diziseverler Leke dizisi yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. İşte Leke 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Cem ile Yasemin yakınlaşması başlıyor! Merak edilen detaylar haberimizde...

Leke 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Cem ile Yasemin yakınlaşması başlıyor!

İkinci bölümüyle bu akşam Kanal D ekranlarında saat 20.00'de izleyici karşısına çıkan Leke izleyicileri ekran başına kitledi. Yeni bölümün sona ermesinin ardından izleyiciler merakla Leke 3. bölüm fragmanını beklemeye başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

LEKE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Şirin, Yasemin'in teknede olduğunu Serpil'den öğrenir. Karakola gidip Yasemin'i kurtarmak istese de karşısında Meto'yu bulur, başarılı olamaz.

 ARDA'NIN ÖFKESİNİN NEDENİ NE?

Tekne baskını nedeniyle karakolda olan Arda annesi Belkıs'ı arar ama ulaşamaz. Arda'yı karakola kurtarmaya gelen Cem olur. Cem, Arda'yı kurtarsa da iki kardeşin arasındaki buzlar erimez. Arda'nın ağabeyi Cem'e duyduğu öfkesinin arkasında ne vardır?

YASEMİN SERBEST BIRAKILIYOR

Birkan, Yasemin'i nezaretten çıkarır. Yasemin sürpriz bir şekilde serbest kalmıştır fakat içinde Murat'ın ameliyat parası olan çantası kayıptır. Yasemin, ameliyat olacağı için tarifsiz mutluluk yaşayan Murat'a, ameliyat olamayacağını söyleyebilecek midir?

 CEM KARARA KARŞI ÇIKACAK MI?

Arda artık annesi Belkıs'la yaşamaya başlamıştır. Haberi alan Cem yıkılır. Cem, Arda'nın kararına karşı çıkacak mıdır?

CEM AŞIK OLACAK MI?

Cem, Yasemin'i tanıdıkça ondan etkilenmeye başlar. Cem kendini aşka teslim edecek midir?

 

Leke 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Cem ile Yasemin yakınlaşması başlıyor! ile ilgili etiketler Kanal D Leke
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.