Leicester City-Manchester City maçı saat kaçta? Hangi kanalda? Community Shield finali nasıl izlenir?

İngiltere Community Shield'da Leicester City ile Manchester City kozlarını paylaşıyor. Jack Grealish transferiyle bombayı patlayan Premier League şampiyonu City, FA Cup galibi Leicester ile Wembley'de sezonun ilk kupasını kaldırabilmek için karşı karşıya...

Premier League'in son şampiyonu Manchester City ile FA Cup şampiyonu Leicester City, Community Shield finalinde karşı karşıya... Geçen sezon Premier League'de toplamda 7'nci, teknik direktör Pep Guardiola yönetimindeki 3. şampiyonluğuna imza atan City, Community Shield ismi verilen İngiltere Süper Kupası'nı ise tarihinde 6 kez kazandı. Katalan teknik adam, 2018-19 ve 2019-20'nin ardından bu kupayı 3. kez kaldırmak istiyor.

117.5 milyon euro bonservisle Aston Villa kaptanı ve İngiltere Milli Takımı'nın yıldızı Jack Grealish'i kadrosuna katan City, 14  Ağustos'ta başlayacak Premier League'e moralli girmek istiyor. Grealish'in bu maçta ilk kez City formasıyla sahaya çıkması bekleniyor.

TARİHİNDEKİ İLK FA CUP ZAFERİYDİ

Leicester City ise 2105-16'daki mucizevi Premier League zaferinin ardından geçen sezonu da FA Cup zaferiyle kapatmıştı. Wembley'de oynanan finalde Chelsea'yi Youri Tielemans'ın attığı golle mağlup eden "Tilkiler" tarihinde ilk kez FA Cup zaferi yaşadı.

Teknik direktör Brendan Rodgers yönetimindeki Leicester City, Patson Daka ve Boubakary Soumare transferlerine 50 milyon euro harcadı. Tecrübeli sol bek Ryan Bertrand ise bedavaya geldi.

Şampiyon olduğu sezon Community Shield'ı Manchester United'e kaptıran Mavi-Beyazlılar'ın bu kupada 1971-72 sezonunda şampiyonluğu bulunuyor.

LEİCESTER CİTY-MANCHESTER CİTY MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

COMMUNİTY SHİELD FİNALİ NASIL İZLENİR?

İngiltere'nin başkenti Londra'daki ünlü Wembley Stadyumu'nda oynanacak Leicester City-Manchester City maçı TSİ 19.15'te başlayacak. Community Shield maçı TiviBu Spor'dan naklen yayınlanacak.

Leicester City-Manchester City maçı saat kaçta? Hangi kanalda? Community Shield finali nasıl izlenir?

ÇAĞLAR İLE İLKAY KARŞI KARŞIYA

Leicester City'de zorlu maç öncesi Johnny Evans ve Wesley Fofana'nın sakatlıkları bulunuyor. İki stoperi eksilen Rodgers, milli stoper Çağlar Söyüncü'den bu maçta çok şey bekliyor.

City'de ise eksik ve sakat oyuncu bulunmuyor. Premier League şampiyonu maç görsellerine İlkay Gündoğan'ın fotoğrafını ekledi. Geçen sezonki şampiyonlukta büyük katkısı olan 30 yaşındaki Türk orta saha oyuncusu bu maçta da Guardiola'nın orta sahadaki önemli kozu olacak.

Leicester City-Manchester City maçı saat kaçta? Hangi kanalda? Community Shield finali nasıl izlenir? ile ilgili etiketler Leicester City Manchester City Çağlar Söyüncü premier league Community Shield
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.