Lego Batman filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak?

Bugün Sinema TV ekranlarında yayınlanacak olan Lego Batman filmi heyecanla bekleniyor. Filmin konusunu merak edenler arama motorlarından araştırma yapmaya devam ediyor. Peki, Lego Batman filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde...

Lego Batman filmi bugün Sinema TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Filmin kaçta başlayacağını ve konusunu merak edenler araştırmalar yapmayı sürdürüyor. Peki, Lego Batman filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde...

Lego Batman filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak?

LEGO BATMAN FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Batman sakin bir hayat sürmektedir. Ancak Robin ve Batgirl'ün Batman'in hayatına girmesi durumu değiştirir. Birbilerine alışmaya çalışan bu ekip, Joker'in Gotham'ı yok etme planlarını engellemek için mücadeleye başlarlar.

KAÇTA BAŞLAYACAK?

Lego Batman filmi saat  17:45 - 19:45 arasında yayınlanacaktır.

SİNEMA NEDİR?

Sinema, film üstüne saptanmış görüntülerin ya da çizilmiş desenlerin ışıkla bir perdeye art arda düşürülerek hareketli görüntüler elde edilmesi temeline dayanan sanat dalıdır.

 

Lego Batman filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? ile ilgili etiketler Sinema 2020 Çizgi film sinema filmi lego
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.