LC Waikiki 2022 Black Friday indirimleri ne zaman, hangi gün başlıyor?

LC Waikiki 2022 Black Friday indirimleri için geri sayım başladı. Halk arasında Kara Cuma olarak da bilinen ve 47 ülkede 1047 mağazası bulunan LC Waikiki’nin Black Friday indirimleri gündemde. Peki, LC Waikiki Black Friday indirimleri ne zaman, hangi gün başlayacak?

Kısa adıyla LCW olarak bilinen 50 bine yakın çalışanı bulunan ve 47 ülkede 1047 kadar mağazası yer alan İstanbul merkezli mağazalar zinciri LC Waikiki, adını Hawaii adasındaki Waikiki plajı ile Fransızca’da ‘arkadaşlar’ anlamını taşıyan ‘Les Copains’ kelimelerinin baş harflerinden almıştır.

Taha Tekstil tarafından satın alınmasının ardından Avrupa’da ilk mağazasını Romanya’da açan LC Waikiki’nin, 47 ülkede 1000’ün üzerinden mağazası bulunmaktadır. 2021'de Fildişi Sahilleri, Angola, Moğolistan ve Türkmenistan'a mağaza açmayı planlamaktadır.

LC Waikiki 2022 Black Friday indirimleri ne zaman, hangi gün başlıyor?

LC Waikiki her sene müşterileri için gerçekleştirdiği Black Friday indirimleri ile adından sıkça söz ettirmektedir.

LC WAİKİKİ 2022 BLACK FRİDAY İNDİRİMLERİ NE ZAMAN?

LC Waikiki 2022 Black Friday indirimleri bu sene 25 Kasım Cuma günü başlıyor.

LC Waikiki Black Friday indirimlerinde kadın, erkek ve çocuk giyiminde pek çok markada muhteşem fırsatlar sunuyor.

LC Waikiki 2022 Black Friday indirimleri ne zaman, hangi gün başlıyor? ile ilgili etiketler LC Waikiki Black Friday indirim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.