Ali Koç'un transferiyle özel olarak ilgilendiği Fred, Fenerbahçe Kulübü tarafından KAP'a bildirildi

Fenerbahçe 30 yaşındaki Brezilyalı orta saha Fred'in bonservisini KAP'a bildirdi. Yıldız futbolcunun transfer bedeli olan 9.743.589,5 Avro'nun 8 taksitte ödenecek olması ise bir hayli dikkat çekti.

Fenerbahçe, Fred'in maliyetini duyurdu. Sarı-lacivertliler, KAP'a yaptığı açıklamada Manchester United'a Fred için 9 milyon 743 bin euro ödeme yağılacağını duyurdu.

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde:

Profesyonel futbolcu Frederico Rodrigues de Paula Santos'un transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır.

Manchester United FC kulübüne toplam transfer bedeli olan 9.743.589,5 Avro 4 sene içerisinde 8 eşit taksitle ödenecektir.

FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri taraflarca yarı yarıya paylaşılacaktır.

Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız.

FRED'DEN İLK AÇIKLAMA

Fenerbahçe'nin yeni transferi Fred, açıklamalarda bulundu.

Fred'in açıklamaları şu şekilde:

"Böyle Türkiye’nin en büyük kulübüne ve büyük bir tarihe sahip kulübe geldiğim için çok mutluyum. Ben de bu tarihin bir parçası olmak istiyorum. Umarım herkes de mutlu olmuştur. İlk izlenimlerim çok güzel ve olumlu. Kulüpteki herkes beni çok iyi karşıladı. Bunun için de ekstra mutlu oldum. Fenerbahçe tarihinde çok önemli oyuncular var. Brezilyalı olarak da Alex de Souza ve Roberto Carlos bu oyunculardan bazıları. Ben de elimden gelenin fazlasını yaparak büyük oynamak ve bütün kupaları kazanıp, tüm başarılarda katkım olmasını istiyorum. Tabii ki de taraftarları mutlu etmek istiyorum. Brezilya milli takımında 9 yıl önce ilk olarak bu sahada oynamıştım. Şimdi ise buradaki bu sahada Fenerbahçe taraftarı için oynayacağım. Bunun için sabırsızlanıyorum. Fenerbahçe taraftarı daha buraya gelmeden beni desteklemeye başladı. Onlara buradan çok teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca Başkana, Mario Branco’ya, Okan Özkan’a ve bana yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kazanmak için sabırsızlanıyorum."

FENERBAHÇE'DEN GALATASARAY'A 'FRED' GÖNDERMESİ

Fenerbahçe Kulübü, Fred transferinin açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından ünlü çizgi film karakteri 'Fred Çakmaktaş'ın görselini paylaşarak "İsteyenler için bir Fred daha var" ifadesini kullandı ve Galatasaray'a göndermede bulundu.

Sarı-kırmızılılar da bir dönem Fred'in transferi için girişimlerde bulunmuştu.

Fenerbahçe'nin paylaşımı şu şekilde:

Ali Koç'un transferiyle özel olarak ilgilendiği Fred, Fenerbahçe Kulübü tarafından KAP'a bildirildi

DÜN İSTANBUL'A GELMİŞTİ

Şampiyonluğa odaklanan Fenerbahçe bu sezon transferde son saate kadar durmayacak. Başarılı bir transfer dönemi geçiren sarı-lacivertliler; Dzeko, Tadic, Szymanski, Becao, Djiku ve Kent başta olmak üzere doğrudan ilk 11’e dahil olacak önemli isimleri kadrosuna kattı. Son olarak Manchester United’tan Fred’in transferi tamamlandı. 6 ve 8 numarada görev yapabilen 30 yaşındaki dünyaca ünlü Brezilyalı yıldız dün İstanbul’a getirildi.

"AKLINI ÇELMEYE ÇALIŞTILAR"

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Galatasaray’ın yaklaşık 1 aydır Fred’i transfer etmeye çalıştığı imasında bulundu.

Başkan Ali Koç’un Fred transferinde kendilerine büyük güç verdiğini aktaran Baki, “Fred’i elden kaçıran bazı rakiplerimiz var. Bir aydır ilgilenmiyoruz deseler de bizler şahidiz, kulüp bazında 4-5 kere telefon açtırdılar. Manchester United dik durunca, Fred’e başka kanaldan girip aklını çelmeye çalışıp bu işi bozmaya çalıştılar. Ancak, ben hep söylüyorum Fenerbahçe masadaysa bu işleri çevirmek çok zordur. Bu sene hep beraber çok güleceğiz. Çalım savaşı yapmıyoruz. Kulübümüzün, ülkemizin paraları bunlar. Ancak biz istiyorsak, bizim ihtiyacımız varsa gider alırız demiştik, öyle de oldu” diye konuştu.

Ali Koç'un transferiyle özel olarak ilgilendiği Fred, Fenerbahçe Kulübü tarafından KAP'a bildirildi ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer Ali Koç
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.