Soprano Titanium ile Buz Lazer Epilasyon!

Buz Lazer, Soprano Titanium modeli ile adından oldukça fazla söz ettiriyor. Soprano Titanium, profesyonel lazer epilasyon dünyasında sonuç odaklı bir çözüm yaratan yeni nesil bir lazer epilasyon sistemidir.

Buz Lazer Epilasyon

Buz Lazer, lazer epilasyon uygulamalarının neredeyse acısız, hızlı ve gelişmiş teknolojisidir. Alexandrite, Diyot, Nd:YAG lazer dalga boylarını tek bir başlıkta birleştirmiştir. 3 dalga boylu lazer teknolojisiyle çalışır. Buz Lazer ile masaj konforunda ve kısa süren seansların yapılabilmesi gerekir. Lazer epilasyon merkezleri hızlı ve konforlu uygulama tekniklerinin varlığı ile Buz Lazer cihazlarını tercih etmektedir. Sağladığı çeşitli avantajlar ile Buz lazer epilasyon merkezleri kullanıcıların bir numaralı tercihi olmaktadır.

Soprano Titanium ile Buz Lazer Epilasyon!

Soprano Titanium Hakkında En Sık Sorulanlar

Soprano Titanium Güvenli Midir?

Soprano Titanium FDA (Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi) tarafından onaylı güvenli bir sistemdir. Uluslararası standartlara uygun olarak üretilen sınıf II tıbbi lazer cihazıdır. Ülkemiz Sağlık Bakanlığı ÜTS (Ürün Takip Sistemi) sistemine kayıtlıdır. Hakkında birçok klinik çalışma bulunmaktadır ve bu çalışmalar sistemin etkili ve güvenli olduğunu desteklemektedir. Ayrıca almış olduğu FDA onayı ile vaat ettiği tedaviyi cevre dokulara zarar vermeden etkili bir şekilde gerçekleştirdiğini kanıtlamıştır. Soprano Titanium güvenilirliği ve etkinliği ile Lazer epilasyon merkezlerinin tercih ettiği lazer epilasyon sistemidir.

Soprano Titanium İle Uygulamalarından Sonra Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Tüm lazer epilasyon uygulamalarında olduğu gibi Soprano Titanium seansından sonra da cilt yüzeyi bir miktar kuruyabilir ve hassasiyet oluşabilir. Bu nedenle Soprano Titanium seanslarından sonra uygulama yapılan alanların sıcak su ile temasından kesinlikle kaçınmak gerekir. Sıcak su hassas olan cilt yüzeyinde tahrişe ve çeşitli yan etkilere neden olabilir. Güneşe çıkmak gerektiğinde mutlaka SPF 50 özellikte uygun bir güneş koruyucu krem kullanılmalıdır. Ayrıca peeling, kese gibi cildi aşındırabilecek ve hassasiyeti artırabilecek uygulamalara bir hafta süreyle ara verilmelidir. Lazer epilasyon sonrası cilt bir miktar kuruyacağı için lazer epilasyon tedaviniz boyunca nemlendirici krem kullanımına ekstra özen gösterilmelidir. Buz Lazer epilasyon merkezleri müşterilerini soprano titanium cihazları ile yapılan uygulamaların öncesi ve sonrası dikkat edilmesi gerekenler hakkında detaylı bilgilendirme yapmaktadır.

Soprano Titanium ile Buz Lazer Epilasyon! - Resim : 2

Soprano Titanium Kısırlık Yapar Mı?

Soprano titanium cihazları ve tüm lazer epilasyon cihazlarında kullanılan Lazer ışını sadece kıl kökünü hedefler. Kıl kökleri birkaç mm derinliktedir. Yumurtalıklar ve diğer iç organlar ise çok daha derindedir, lazer ışını yumurtalıklar dahil hiçbir iç organa ulaşmaz. Dolayısıyla lazer epilasyon kısırlık yapmaz. FDA onaylı Soprano Titanium son derece güvenli bir lazer epilasyon yöntemidir, kısırlık yapmaz, hiçbir iç organa zarar vermez.

Soprano Titanium Tedavisi İçin Gereken Seans Sayısı ve Ücretleri

Soprano Titanium ile gerçekleştirilen Buz Lazer epilasyon seans fiyatları uygulama yapılacak bölge sayısı, bölgenin genişliği, kıl yoğunluğu, kıl yapısı, cilt yapısı, gibi faktörlere bağlı olarak kişiden kişiye göre değişiklik göstermektedir. Buz Lazer epilasyon merkezleri bütün bu faktörleri göz önünde bulundurarak seans sayılarını belirlemektedir. Size en yakın, gerçek Soprano Titanium cihazları ile yapılan Buz Lazer epilasyon merkezlerine www.buzlazer.com linkinden iletişime geçebilir ve seanslar hakkında detaylı fiyat bilgisi alabilirsiniz.

Soprano Titanium ile Buz Lazer Epilasyon! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.