Larin'in sözleşmesi uzatılacak mı? Clye Larin Beşiktaş'ta kalacak mı?

Beşiktaş taraftarı Cyle Larin'in Beşiktaş'taki geleceğini merak ediyor. Sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Kanadalı yıldızla hala uzatılmadı... Galatasaray derbisinde iki gol tan 26 yaşındaki forvet, her geçen maçta piyasa değerini yükseltmeye devam ediyor.

Beşiktaş derbide Cyle Larin'le coştu... Süper Lig'in 10. haftasında ezeli rakibi Galatasaray'ı ağırlayan Siyah-Beyazlılar 30. dakikada 0-1 geriye düştüğü maçta Kanadalı forveti golleriyle 2-1 öne geçti.

26 yaşındaki yıldız, en son, sezonun ilk haftasındaki Çaykur Rizespor maçında gol sevinci yaşamıştı. Son iki haftada üç gol atan Larin, dokuz yıl sonra Galatasaray'a iki gol atan ilk Beşiktaşlı futbolcu oldu. En son Ağustos 2012 Filip Holosko, Cim Bom'u iki golle üzmüştü.

Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2 maça çıkan ve bir kez gol sevinci yaşayan Larin, Süper Lig'deki yabancı kuralı nedeniyle ilk haftalarda şans bulamamıştı. Teknik direktör Sergen Yalçın, Larin'in yerine Kenan Karaman'ı oynatıyordu. 

SÖZLEŞMESİ UZATILACAK MI?

Beşiktaş'a 2017-18 sezonunun devre arasında MLS'ten transfer edilen Larin, Kanada Milli Takımı ve Beşiktaş'taki performansıyla piyasa değerini 12 milyon euroya kadar yükseltti. 

Beşiktaş'la sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan 26 yaşındaki futbolcuyla henüz yeni sözleşme imzalanmadı. Larin'in menajeriyle Beşiktaş yönetimi arasındaki pürüz giderilemedi. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi"Larin kalmak istiyor, görüşmeler devam ediyor. Daha bugün görüştük menajeriyle. Canı başka yere gitmek istiyorsa gider, ben hiç o konuda taviz vermem, yani Beşiktaş'ta kalmak istemeyen, bizi zor durumda bırakacak futbolcuyla ben fazla uzun görüşmem, kısa keserim." ifadelerini kullanmıştı.

Larin'in sözleşmesi uzatılacak mı? Clye Larin Beşiktaş'ta kalacak mı?

Larin'in sözleşmesi uzatılacak mı? Clye Larin Beşiktaş'ta kalacak mı? ile ilgili etiketler Beşiktaş Galatasaray Ahmet Nur Çebi cyle larin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.