Lale Orta: "Annem ve babam koyu Fenerbahçeliydi. Futbola olan sevgim Fenerbahçe maçlarını dinleyerek başladı"

MHK Başkanı Lale Orta'nın yıllar önce bir televizyon programında söylediği sözler sosyal medyada gündem oldu.

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Lale Orta'nın geçmişte katıldığı bir televizyon programında Fenerbahçe ile ilgili söylediği sözler gündem oldu.

Katıldığı programda futbol sevgisinin nasıl başladığını ve ailesinin Fenerbahçe taraftarlığını anlatan Lale Orta, şu ifadeleri kullandı:

"Annem ve babam gerçekten koyu bir Fenerbahçe taraftarıydı. Maçları sürekli radyodan dinlerlerdi. Rahmetli babamın sarı ve lacivert uçlu toplu iğneleri vardı ve onsuz hiç bir yere gitmezdi. Bir takımından çıkartıp diğer takım elbisesine takardı. Bu şekilde iyi bir taraftarlardı. Benim spora ilgim oradan geliyor. Ama gerçekten futbola olan ilgim o maçları (Fenerbahçe maçlarını) dinleyerek başladı."

Görüntüler sosyal medyada viral oldu.

Lale Orta: "Annem ve babam koyu Fenerbahçeliydi. Futbola olan sevgim Fenerbahçe maçlarını dinleyerek başladı" ile ilgili etiketler Lale Orta Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.