La Casa De Papel yeni sezon ne zaman yayınlanacak? 4. sezonda neler olacak? La casa de papel 4. sezon izle

La Casa De Papel yeni sezon ne zaman yayınlanacak? Dünyanın en çok takip edilen dizileri arasında yer alan İspanyol dizisi La Casa De Papel, 4. sezonuyla ekranlara gelecek. Baş karakterlerden Profesör'ün olayların seyrini değiştirecek hamlesi yeni sezona damga vuruyor. Dizinin Türkiye'de ne zaman yayınlanacağı sorgulanmaya başlandı. İşte La casa de papel yeni sezon ne zaman yayınlanacak? La Casa De Papel saat kaçta yayınlanacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

La Casa De Papel yeni sezon ne zaman yayınlanacak? Netflix'in en çok takip edilen dizileri arasında yer alan La Casa De Papel'in yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. İspanya Merkez Bankası'nı soyan ekibin başındaki isim Profesör'ün yeni hamleleri merak ediliyor. La Casa De Papel'in Türkiye'de ne zaman yayınlanacağı sorgulanmaya başlandı. İşte La Casa De Papel yeni sezon ne zaman yayınlanacak? La Casa De Papel saat kaçta yayınlanacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

La Casa de Papel yeni sezon geldi mi? sorusunun yanıtı şimdiden araştırılmaya başlandı. La Casa de Papel 4. sezonu izleyiciler ile buluşacak. Son sezonda Rio'yu özgürlüğüne kavuşturmak için bir araya gelen Profesör ve ekibi, bu kez İspanya Merkez Bankası için cüretkâr ve tehlikeli bir plan yapmıştır. Ancak işin içine duygular girince ortalık fena halde karışmış ve profesör bir çıkmazın içerisine girmiştir.

la casa de papel

LA CASA DE PAPEL YENİ SEZON NE ZAMAN?

La Casa De Papel'in resmi sosyal medya hesabında yayınlanan bilgilere göre dizi, 3 Nisan Cuma günü sabah saat 10.00'da Netflix ekranlarında olacak.

LA CASA DE PAPEL YENİ SEZON KAÇ BÖLÜM?

Türkiye'de Netflix'te Top 10'da şuan 4. sırada yer alan ve heyecanla beklenen dizinin 9 bölümden meydana gelmesi bekleniyor. Dizinin geçen sene yayınlanan son sezonu 8 bölümden oluşuyordu.

la casa de papel 2

LA CASA DE PAPEL KONUSU NE?

Profesör olarak adlandırılan bir suç dehası, tarihin en büyük soygununu yapmayı planlar. Amacı İspanya Kraliyet Darphanesine girmektir. Bunun için de işlerinde uzman olan 8 suçludan oluşan bir ekip kurar. Ekip, 5 aylık bir eğitim sürecinden geçer ve bu sürede her ihtimali hesaba katarak soygunu kusursuz bir hale getirirler. Artık her şey hazırdır. 8 kişi, rehineleri de yanlarına alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kilitler. Fakat hiç hesaba katmadıkları olaylar gerçekleşir.

La Casa De Papel yeni sezon ne zaman yayınlanacak? 4. sezonda neler olacak? La casa de papel 4. sezon izle ile ilgili etiketler Türkiye Netflix La casa de papel ispanyol
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.