La Casa de Papel 3. sezon ne zaman başlayacak?

La Casa de Papel 3. sezon ne zaman başlayacak? Tüm dünyanın merakla takip ettiği La Casa de Papel'in yeni sezonu için geri sayım başladı. Milyonlarca takipçisi bulunan dizinin 3. sezon fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte La Casa de Papel 3. sezon ne zaman başlayacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

La Casa de Papel 3. sezon ne zaman başlayacak? Milyonlarca takipçisi bulunan dizinin 3. sezon fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. Tüm dünyanın merakla takip ettiği La Casa de Papel'in yeni sezonu için geri sayım başladı. Berlin karakterinin akıbeti yeni sezon için en merak edilen unsur oluyor. İşte La Casa de Papel 3. sezon ne zaman başlayacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

La Casa de Papel'in 3. sezonu için bir yılı aşkın süredir bekleniyor. Geçen aylarda senaryo çalışmaları başlayan dizinin yeni sezonu yakın zamanda seyirciyle buluşacak. Dizinin ilk fragmanı ise geçen gün yayınlandı. Bu gelişme büyük heyecan yaratırken diziyi sıkı bir şekilde takip edenler şimdi "La Casa de Papel 3. sezon ne zaman başlayacak?" sorusuna cevap arıyor.

LA CASA DE PAPEL NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İlk iki sezonu fırtınalar estiren La Casa de Papel'in yeni sezonu 19 Temmuz günü başlayacak. Berlini'n ölüp ölmediği ise gizemini koruyor. Görüntülerin geçmişten olabileceği konuşuluyor.

LA CASA DE PAPEL'E YENİ KATILAN İSİMLER

La Casa de Papel 3. sezon ne zaman başlayacak?

Najwa Nimri

La Casa de Papel 3. sezon ne zaman başlayacak? - Resim : 2

Hovik Keuchkerian

La Casa de Papel 3. sezon ne zaman başlayacak? ile ilgili etiketler La casa de papel
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.