La Casa de Papel 3. sezon ne zaman başlayacak?

La Casa de Papel 3. sezon ne zaman başlayacak? Netflix'in sevilen dizisi La Casa de Papel'in yeni sezonuna kısa bir süre kala, heyecan da iyiden iyiye arttı. Peki La Casa de Papel 3. sezon ne zaman başlayacak? La Casa De Papel 3. sezon 1. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte yanıtı...

La Casa de Papel 3. sezon ne zaman başlayacak? Gelmiş geçmiş en büyük banka soygununu konu alan La Casa de Papel dizisinin yeni sezonuna kısa bir süre kala heyecan artmış durumda. Peki La Casa de Papel 3. sezon ne zaman başlayacak? La Casa de Papel 3. sezon 1. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte yanıtı...

LA CASA DE PAPEL 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Geride bıraktığı ilk iki sezonuyla dünya çapında birçok kişiyi kendisine hayran bırakan ve nefesleri kesen La Casa de Papel, 3. sezonuyla uzun zaman sonra geri dönmeye hazırlanıyor. Dizinin internette yayınlanan her yeni fragmanı, La Casa de Papel hayranlarının yeni sezon için sabırsızlanmasına neden oldu. Tarihin en büyük soygununun anlatıldığı dizinin 3. sezon başlama tarihi dizinin resmi kanalı üzerinden seyircilerle paylaşıldı.

LA CASA DE PAPEL 3. SEZON TARİHİ AÇIKLANDI

La Casa de Papel'in 3. sezonunda Rio'nun kaçırılması ve damga vuracak. Dizinin en son yayınlanan 3. sezon tanıtımında, soygunu gerçekleştirerek kaçan ekip, uluslararası sulara giriyor. Tokyo, Rio'nun kaçırılmasından sonra,Tayland'a profesörden yardım almaya gidiyor. Ve ekip yeniden toplanıyor. Dizinin resmi kanalının paylaştığı bilgilere göre La Casa de Papel 19 Temmuz 2019'da başlayacak.

LA CASA DE PAPEL KONUSU

Profesör olarak adlandırılan bir suç dehası, tarihin en büyük soygununu yapmayı planlar. Amacı İspanya Kraliyet Darphanesine girmektir. Bunun için de işlerinde uzman olan 8 suçludan oluşan bir ekip kurar. Ekip, 5 aylık bir eğitim sürecinden geçer ve bu sürede her ihtimali hesaba katarak soygunu kusursuz bir hale getirirler. Artık her şey hazırdır. 8 kişi, rehineleri de yanlarına alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kitler fakat hiç hesaba katmadıkları olaylar gerçekleşir.

La Casa de Papel 3. sezon ne zaman başlayacak? ile ilgili etiketler Netflix La casa de papel
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.