KYK kredi borcu ödemeleri ertelendi mi? Nisan, Mayıs ve Haziran 2020 aylarında KYK kredi borcu ödemesi yapılacak mı?

KYK kredi borcu ödemeleri ertelendi mi? sorusunun yanıtı tüm öğrenciler tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Ülkemizde koronavirüs önlemleri kapsamında okullar tatil edildi. Okulların tatil edimesiyle birlikte KYK yurtlarında kalan öğrenciler de ailelerin yanında döndü. Bu süreçte KYK yurt ödemelerinin yapılıp yapılmayacağı da merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan KYK yurt ücretlerine ilişkin açıklama yaptı. İşte tüm merak edilenler. Detaylar haberimizde...

KYK kredi borcu ödemeleri ertelendi mi? KYK borçları ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan son dakika haberi geldi. Corona virüsünün ortaya çıktığı ilk günden bu yana binlerce öğrenci, KYK kredi borçları ertelendi mi sorusunun yanıtını araştırıyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı Ulusa Sesleniş konuşmasında, KYK kredi borçları ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Başkan Erdoğan, alınan ekonomik önlemler çerçevesinde, öğrencilerin 3 aylık KYK kredi borçlarını erteleyebileceğini söyledi. Ayrıca Başkan Erdoğan, KYK kredi ve burs ödemelerinde asla bir kesinti olmayacağını da duyurdu. İşte KYK kredi borç erteleme ile ilgili son dakika haberinin detayları..

KYK kredi borcu ödemeleri ertelendi mi? Nisan, Mayıs ve Haziran 2020 aylarında KYK kredi borcu ödemesi yapılacak mı?

On binlerce öğrencinin merakla beklediği KYK kredi borç ödemeleri ile ilgili son dakika haberi geldi. Cuhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası corona virüse karşı alınan önlemleri açıklayan Başkan Erdoğan, ekonomi alanındaki tedbirlere ilişkin de önemli maddeler a çıkladı. Özellikle, KYK kredi borçları ertelendi mi sorusu, öğrenciler için merak konusu olmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, KYK kredi ve burslarının öğrencilere kesintisiz olarak ödenmeye devam edeceğini açıklarken, geçmişe dönük KYK borcu ödeyen öğrencilere de müjdeli haberi berdi.

KYK kredi borçları ne zamana ertelendi?

KYK BORÇLARI ERTELENDİ!

Corona virüsü ile mücadele süreci boyunca, öğrenciler KYK kredi borçlarını erteyelebilecek. Bu erteleme, Mayıs, Haziran, Temmuz aylarını kapsayacak şekilde düzenlendi.


KYK İLE İLGİLİ ERTELEME AÇIKLAMASI!

Yükseköğrenim yurtlarında kalan öğrencilerden, Mart ayında yurtta kalmadıkları günlerin ücretlerini iade ediyor, Nisan, Mayıs ve Haziran ayları için de ücret almıyoruz.

Öğrencilerimizin kredi ve burs ödemelerinde de herhangi bir kesinti yapmıyoruz. Yine öğrencilerimizin kredi geri ödemeleri, Nisan, Mayıs ve Haziran ayı için ilave bir maliyet yansıtılmadan ertelenebilecek.

KYK kredi borcu ödemeleri ertelendi mi? Nisan, Mayıs ve Haziran 2020 aylarında KYK kredi borcu ödemesi yapılacak mı? ile ilgili etiketler Burs ve Kredi Kredi ve Yurtlar Kurumu KYK Erdoğan Nisan Mayıs Haziran kredi yurt kyk borçları kyk borçları ertelendi mi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.