KYK burs ücretleri belli oldu! Burs ücretleri ne kadar?

Birçok öğrenci için KYK'dan beklenen açıklama geldi. Burs ve kredi sonuçları açıklandı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Twitter hesabından 2019-2020 eğitim-öğretim yılı yükseköğrenim burs/kredi başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Çoğu kişi burs ücretlerini merak edip araştırma yapmaya devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yükseköğrenim burs/kredi başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Beklenen anın gelmesi ile birçok öğrenci burs sonuçlarına odaklandı. Birçok öğrenci burs ücretletlerinin ne kadar olduğunu merakla araştırmaya devam ediyor. Peki, KYK burs ücretleri belli oldu! Burs ücretleri ne kadar? Detaylar haberimizde...

KYK burs ücretleri belli oldu! Burs ücretleri ne kadar?

KYK BURS ÜCRETLERİ NE KADAR?

Yükseköğrenim gören öğrencileri maddi yönden desteklemek amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından burs/kredi ödeniyor.

Öğrencilerin öğrenim kredisi veya bursu, 2020 Ocak itibarıyla lisansta 550, yüksek lisansta 1100, doktorada ise 1650 lira olarak uygulanacaktır. 

KYK burs ücretleri belli oldu! Burs ücretleri ne kadar? ile ilgili etiketler KYK kredi 2019 burs kredi başvuruları
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.