Kuzgun dizisi ne zaman başlayacak? Oyuncu kadrosunda kimler var? Konusu ne? Nerede çekiliyor? Hangi kanalda yayınlanacak? İlk bölüm fragmanı izle!

Kuzgun dizisi ne zaman başlayacak? Dizilerin reytinglere yenik düşerek veda ettiği şu zamanlarda bir yandan da yeni diziler yeni yayın hayatlarına merhaba diyor. İddialı kadrosuyla yayın hayatına merhaba demeye hazırlanan Kuzgun dizisinin başrollerinde Barış Arduç ve Burcu Biricik yer alıyor.Uzun süre önce tanıtımları yayınlanan dizinin yayın günü merak konusu.Peki Kuzgun dizisi ne zaman başlayacak? Oyuncu kadrosunda kimler var? Konusu ne? Nerede çekiliyor? Hangi kanalda yayınlanacak? Detaylar..

Kuzgun dizisi ne zaman başlayacak? Yeni yılın gelmesiyle beraber yeni dizilerde ekranlarda yerini almaya hazırlanıyor.Sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan Kuzgun oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Kuzgun dizisinin başrollerinde Barış Arduç ve Burcu Biricik yer alıyor.Uzun süre önce tanıtımları yayınlanan dizinin yayın günü merak konusu.Peki Kuzgun dizisi ne zaman başlayacak? Oyuncu kadrosunda kimler var? Konusu ne? Nerede çekiliyor? Hangi kanalda yayınlanacak? Detaylar...

Kuzgun dizisi ne zaman başlayacak? Oyuncu kadrosunda kimler var? Konusu ne? Nerede çekiliyor? Hangi kanalda yayınlanacak? İlk bölüm fragmanı izle!

Yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği, Bahadır İnce’nin yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Uluslararası Emmy Ödüllü ‘Kara Sevda’ dizisini de kaleme alan Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz’ın yazdığı Kuzgun’un başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik paylaşıyor.

Kuzgun’un (Barış Arduç) Dila’ya (Burcu Biricik), onu yıllardır tanıyormuşcasına mesaj dolu sözler sarf ettiği fragmanda, Dila da, sözleriyle kendisini şaşırtan Kuzgun’a ‘Kimsin sen?’ diye sormaktan kendini alıkoyamıyor. Dizinin kadrosunda; Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler, Erdal Küçükkömürcü gibi önemli isimler yer alıyor.

Sözleri Nesimi’ye, bestesi Feyzullah Çınar’a ait olan, Remix’ini Serhat Durmuş’un yaptığı, Kosova’da yaşayan, Türkçe bilmeyen Florijana Rexhepi adlı genç bir kadın vokalin seslendirdiği ‘Minnet Eylemem’ şarkısı eşliğinde yayınlanan, Kuzgun ve Dila’nın illüstrasyonlarıyla son bulan fragman izleyicilerden büyük beğeni topladı ve merak uyandırdı.

Hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesini konu alan ‘Kuzgun’ yakında Star TV’de başlıyor !

‘BENİM ADIM KUZGUN. ÖLÜMÜM ÜÇ GÜN, YENİDEN DOĞMAM YİRMİ YIL SÜRECEK’

Etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicileriyle buluşmak için gün sayan ‘Kuzgun’un yayınlanan ilk teaser’ı büyük beğeni topladı. Diziden heyecan dolu görüntülerin yer aldığı teaser’da Kuzgun’un ‘Benim adım Kuzgun. Ölümüm üç gün, yeniden doğmam yirmi yıl sürecek. Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz. Ben de unutmadım. Ben, Akça Kuzgun. Geri döndüm’ ve Dila’nın da Kuzgun’a hitaben ‘Çocukluğum gibi kokuyorsun’ sözleri ise dikkatleri çekti ve merak uyandırdı.

Hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesini konu alan ‘Kuzgun’, Şubat’ta Star’da izleyici ile buluşacak.

Barış Arduç

Barış Arduç (d. 9 Ekim 1987, İsviçre) Türk dizi ve sinema oyuncusu.

İsviçre'nin Scherzingen şehrinde doğup büyüyen daha sonra ailesiyle beraber Türkiye'ye kesin dönüş yapan Arduç, ilk ve orta öğrenimini burada tamamladı. Tiyatro sanatçısı Ayla Algan ile tanıştıktan sonra profesyonel oyunculuğa adım attı.

İlk olarak Küçük Hanımefendi (2011) , Dinle Sevgili (2011) , Pis Yedili (2011) gibi dizilerde rol aldıktan sonra Benim İçin Üzülme (2012), Bugünün Saraylısı (2013-14) ve Racon: Ailem İçin (2015) adlı dizilerde oynayarak adını iyice duyurdu.

Kendisine şimdiki popülerliğini kazandıran Kiralık Aşk (2015) adlı diziyle şöhretini iyice pekiştirdi. Oynadığı televizyon dizilerinin dışında sinema filmlerinde de yer alan oyuncu, aynı zamanda aktif olarak destek verdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de adından sıkça söz ettirmektedir.

Özel Hayatı

Gupse Özay ile birliktedir.

Diziler

Racon2015
Kiralık Aşk2015 - 2017Ömer
Bugünün Saraylısı2013Selim
Benim İçin Üzülme2012Ahmet
Pis Yedili2011 - 2014
Küçük Hanımefendi2011Cenk
Dinle Sevgili2011Hakan

Burcu Biricik kimdir?

4 Mayıs 1989 yılında Antalya, Elmalı’da doğmuştur. Annesi babasından boşanmıştır. Bir abisi vardır. Annesi çalıştığı için anneannesinin yanında büyüdü. Lise yıllarında katıldığı tiyatro festivalinde ödül aldı. İzmir’e üniversite okumaya geldi.
Burcu Biricik kimdir?
Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümünde okurken bir yandan Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda çalışmaya başladı. İkinin Biri, Yaşlı Hanımın Ziyareti, Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım, Yedi Kocalı Hürmüz gibi çeşitli oyunlarda ve kısa filmlerde rol aldı.

2006 yılında Antalya'da düzenlenen güzellik yarışmasında "Akdeniz Kraliçesi" seçildi. 2011 yılında "Artiz Mektebi" adlı Osmantan Erkır'ın sunuculuğunu üstlendiği yarışmaya katıldı. Yarışmada Nurgül Yeşilçay, Sinan Çetin ve Müjde Ar'dan oluşan jüri karşısında yarıştıktan sonra Burcu Biricik birinci oldu. Daha sonra Muhteşem Yüzyıl (2011) ve Ustura Kemal (2012) dizilerinde küçük roller aldı.
Burcu Biricik, 2012 yılında "Düşman Kardeşler" adlı dizide Tarık Papuççuoğlu, Murat Eken, Kaan Urgancıoğlu, Oya Aydoğan, Hande Subaşı, ile rol aldı.

2013 yılında "Beni Böyle Sev" adlı dizide Alper Saldıran, Zeynep Çamcı, Eda Ece, Ozan Osmanpaşaoğlu, Mert Turak, Yusuf Akgün, Selen Uçer ile beraber oynadı.
2014 yılında başrollerinde Uğur Polat, Kaan Yıldırım, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Şebnem Bozoklu'nun oynadığı "Ulan İstanbul" adlı dizide oynadı.

2014 yılında başrollerini Kerem Bursin, Şükrü Özyıldız, Şükran Ovalı ve Yasemin Allen'in paylaştığı "Şeref Meselesi" adlı dizide Kübra Güngör karakterini canlandırdı.

Filmleri ve Dizileri :

2014 – Şeref Meselesi (Kübra Güngör) (TV Dizisi)
2014 – Ulan İstanbul (TV Dizisi)
2014 – Bana Masal Anlatma (Sinema Filmi)
2013 – Kedi Özledi (Sinema Filmi)
2013 – Beni Böyle Sev (Seda) (TV Dizisi)
2012 – Düşman Kardeşler (Derya) (TV Dizisi)

Oynadığı Reklâmlar:

2013 – n11.com
2013 – Molped
2013 – Tudors Gömlek
2012 – Biskrem
2011 – Zen Profilo

 

Kuzgun dizisi ne zaman başlayacak? Oyuncu kadrosunda kimler var? Konusu ne? Nerede çekiliyor? Hangi kanalda yayınlanacak? İlk bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Star TV kuzgun
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.