Kuşum Aydın zamana yenik düştü! Son hali ağızları açıkta bıraktı

Kuşum Aydın sahne adıyla tanınan şarkıcı Muharrem Aydın Uğurlular yılbaşı gecesi Kıbrıs Lord’s Palace Hotel'de sahne aldı. Son görüntüsü ve kilolu haliyle dikkat çeken Kuşum Aydın, estetik ameliyat olacağını açıkladı ve 'kestireceğim yerler var' dedi.

Asıl adı Muharrem Aydın Uğurlular olan ve "Kuşum Aydın" lakabıyla bilinen şarkıcı, yeni yıla Kıbrıs'taki hayranlarıyla girdi. Zaman içindeki büyük değişimiyle dikkat çeken, eski halinden eser kalmayan 56 yaşındaki sanatçı Kuşum Aydın, yeni yılda bir dizi sağlık operasyonu geçireceğini açıkladı.

GENÇ GÖRÜNMEK İÇİN AMELİYAT MASASINA YATACAK

Zamana yenildiğini söyleyen Aydın geçireceği estetik operasyonları sıraladı. ''2023’te yenileneceğim.'' diyen Aydın, ''Allah nasip ederse mide küçültme ameliyatı olacağım. Her ne kadar beni estetikçilerin kapısında yatıyor sansalar da hiç öyle bir şey yok. Bir kere estetik oldum onda da başıma sorun geldi. Güzel bir estetik ameliyat olacağım.'' şeklinde konuştu.

Ünlü şarkıcı, ''Artık yenilenme zamanı geldi. Genç görünmem lazım. Kestireceğim yerler var. Sanat camiasının yüzde 50’si kesik mideli. Mide küçültüp kilo vermem lazım” diyerek herkesi şaşırttı.

Öte yandan, Kuşum Aydın geçtiğimiz haftalarda konuk olduğu 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programında vasiyetini açıklamış ve ''Üç dört kişi var, 'ölürsem mezarıma gelmesinler' diye arkadaşıma vasiyet ettim. O insanlar cenazeme gelmesin abi. 3 - 4 kişi. Sahtekarlık yapıp gelipte... Ölürsem mezarıma gelmesinler. Ne gelsinler ne de ayrıca Instagram'dan falan 'çok üzgünüm' yazmasınlar. Bıraksınlar bu ayakları.'' demişti.

İşte Kuşum Aydın'ın son hali:

Kuşum Aydın zamana yenik düştü! Son hali ağızları açıkta bıraktı - Resim : 2

Kuşum Aydın zamana yenik düştü! Son hali ağızları açıkta bıraktı - Resim : 3

Kuşum Aydın zamana yenik düştü! Son hali ağızları açıkta bıraktı - Resim : 4

 

Kuşum Aydın zamana yenik düştü! Son hali ağızları açıkta bıraktı ile ilgili etiketler Kuşum Aydın Muharrem Aydın Uğurlular estetik
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.