Kuşum Aydın canlı yayında vasiyetini açıkladı: ''Ölürsem mezarıma gelmesinler!''

Kuşum Aydın, tv8 ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk oldu. Yeni imajıyla ve değişimiyle dikkat çeken Kuşum Aydın, canlı yayında vasiyetini açıkladı. 56 yaşındaki şarkıcı, ''Ölürsem mezarıma gelmesinler” diye bir arkadaşıma vasiyet ettim. Onlar sosyal medyadan bile benimle ilgili bir şey paylaşmasınlar…'' ifadelerini kullandı.

Gerçek adı Muharrem Aydın Uğurlular olan, sahne adı Kuşum Aydın ile tanınan 56 yaşındaki sanatçı, 2. Sayfa programının bugünkü canlı yayın konuğu oldu. 1998 yılında çıkardığı Mutlu Yıllar Kuşum adlı albümünün ardından aldığı Kuşum Aydın lakabının yanı sıra, Papyon Aydın ve Şeker Aydın olarak da bilinen ünlü sanatçı, canlı yayında vasiyetini açıkladı.

SON HALİ HAYRETE DÜŞÜRDÜ

Müzik dünyasına vokallik yaparak başlayan, şarkıcı kimliğinin yanı sıra sunucu olarak da tanınan Kuşum Aydın'ın şimdiki halini görenler tanımakta güçlük çekti. Değiştirdiği imajıyla dikkat çeken Kuşum Aydın görenleri şaşırttı.

kuşum aydın

Saçlarını uzatan ve kirli sakal bırakan Aydın'ın son hali sosyal medyada gündem oldu. Yıllar içinde geçirdiği estetik operasyonlarla bambaşka bir görünüme kavuşan ve son dönemde oldukça kilo alan Kuşum Aydın'ın şimdiki görüntüsü hayrete düşürdü.

İŞTE KUŞUM AYDIN'IN VASİYETİ


Görüntüsüyle gündem olan Kuşum Aydın programda vasiyetini de açıkladı: ''Üç dört kişi var, 'ölürsem mezarıma gelmesinler' diye arkadaşıma vasiyet ettim. O insanlar cenazeme gelmesin abi. 3 - 4 kişi. Sahtekarlık yapıp gelipte... Ölürsem mezarıma gelmesinler. Ne gelsinler ne de ayrıca Instagram'dan falan 'çok üzgünüm' yazmasınlar. Bıraksınlar bu ayakları.''

 

 

Kuşum Aydın canlı yayında vasiyetini açıkladı: ''Ölürsem mezarıma gelmesinler!'' ile ilgili etiketler vasiyet Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa 2. Sayfa Muharrem Aydın Uğurlular Kuşum Aydın
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.