Kuruluş Osman'da Kardeş Kanı Dökülüyor! Gündüz Bey Ölecek Mi? İnanamayacağınız ifşa geldi

Çarşamba Akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'da kardeş kanı dökülmek üzere... Osman Bey'in oklarına hedef olan Gündüz Bey'in ölecek mi sorusu gelecek bölümlerin en merak edilen sorusu oldu. Geyhatu ve Vezir Alemşah ittifakına karşı direnen Osman Bey Gündüz'ü öldürecek mi? İşte Kuruluş Osman 83. bölüm fragmanı...

Kuruluş Osman 83. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Her hafta en çok izlenen dizi ünvanını elinde bulunduran Kuruluş Osman 82. bölümüyle de heyecanlı anlara sahne oldu. Osman Bey'in kardeşi Gündüz ile olan hesaplaşmasının gelecek bölümlere kaldığı dizide Vezir Alemşah ve Geyhatu ittifakına boyun eğmeyen Osman Bey kardeş kanı dökecek mi?

Kuruluş Osman'da Kardeş Kanı Dökülüyor!

Osman Bey ağabeyi Gündüz Beyi okla yaralaması dizinin son bölümüne damga vurdu. İzleyicilerin de Kuruluş osman yeni bölüm fragmanında "Gündüz bey ölecek mi" sorusuna da yanıt aradığı görüldü.

Kuruluş Osman 83. bölümüyle gelecek Çarşamaba ATV'de olacak...

Kuruluş Osman'da Kardeş Kanı Dökülüyor! Gündüz Bey Ölecek Mi? İnanamayacağınız ifşa geldi ile ilgili etiketler Kuruluş Osman fragman gündüz bey ölüyor mu
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.