Kurtlar Vadisi'nin Karası Teşkilat Dizisine Geçiyor! Hem De Aynı Karakter ve Rolle! İşte Yeni Kara

Bir zamanlar televizyon ekranlarını süsleyen ve izleyici kitlesiyle büyük bir ilgi toplayan Kurtlar Vadi'si Pusu oyuncu kadrosunda yer alan ünlü isim Hakan Boyav Teşkilat Dizisi'ne geçmeyi planlıyor.

Bir zamanlar televizyon ekranlarını süsleyen ve izleyici kitlesiyle büyük bir ilgi toplayan Kurtlar Vadi'si Pusu oyuncu kadrosunda yer alan ünlü isim Hakan Boyav Teşkilat Dizisi'ne geçmeyi planlıyor.

Kurtlar Vadisi'nin Karası Teşkilat Dizisine Geçiyor! Hem De Aynı Karakter ve Rolle!  İşte Yeni Kara

Kurtlar Vadisi'nde Kara lakaplı bildiğimiz oyuncu Hakan Boyav şimdi ise başka bir karakter ile televizyon ekranlarında Teşkilat ile yerini almaya hazırlanıyor. Yapılmış olan transfer ile Teşkilat dizisinin daha da ilgi toplanılacağı ve büyük bir patlama yapılacağı düşünülüyor.  

Hakan Boyav'ın Yeni Dizisi Teşkilat 

 

İlk sezonu ile büyük ilgi toplayan Teşkilat dizisi oyuncu kadrosunda yeniliklere kendini açmaya hazırlanıyor. Aksiyon ve gerilim dolu sahneleri ile izleyeni etkisi altında bırakan Teşkilat dizisi ikinci sezonunda neler yaşanacağından habersizken güzel bir transfer haberi ile tüm hayranlarına mutlu haber verdi.

Kurtlar Vadisi'nin Karası Teşkilat Dizisine Geçiyor! Hem De Aynı Karakter ve Rolle!  İşte Yeni Kara - Resim : 2

Bir zamanlar ilk ekranlara geldiği zaman televizyonu büyük reyting sonuçları ile sallayan Kurtlar Vadisi Pusu'da yer alan Hakan Boyav ile Teşkilat'ta da büyük bir patlama yapacağı ile hayranlarını çok sevindirdi. Kara olarak tanıdığımız Hakan Boyav en son olarak Atv'de yayınlanan Maraşlı dizisi ile ekranlarda tekrardan yer aldı. 

Hakan Boyav'ın Yer Aldığı Diziler 

 

Yeni dizisi ile ekranlara tekrardan dönen Hakan Boyav Teşkilat dizisi ile resmen gün saydırtmaya başladı. Hakan Boyav TRT 1'de yayımlanmış olan Payitaht Abdülhamit dizisindeki hayat verdiği Mahmud Paşa karakteri ile izleyicilerin dikkatini tekrardan üzerine çekmeyi başardı. Hakan Boyav'ın önceki dizileri de oldukça kaliteli ve güzel yapımlardı.

Bu dizilerin başında Kurtlar Vadisi Pusu, Hanımın Çiftliği, Gece Gündüz, , Duvar, Dağların Delisi, Fırtına, Hırsız Polis, Asmalı Konak gibi televizyon ekranlarını sallayan yapımların içinde bulunmuştur. Hepsi de oldukça güzel ve kaliteli olan bu dizilerde yer alan Hakan Boyav şimdi de Teşkilat dizisi ile ekranlarda olacak. 

Kurtlar Vadisi'nin Karası Teşkilat Dizisine Geçiyor! Hem De Aynı Karakter ve Rolle! İşte Yeni Kara ile ilgili etiketler kara
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.