Kurşun 7. bölüm fragmanı izle! Sır ortaya çıkıyor!

Kurşun 7. bölüm fragmanı izle! Fox TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Kurşun, bu akşam 6. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Son bölümde; Savcı Orhan ile Leyla iş birliklerini ve aşklarını her şeye rağmen korumaya devam ediyor, Kerim Paşa ve Nuri Kargı artık yollarının sonuna geldiğinin farkındadır. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Kurşun 7. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Kurşun 7. bölüm fragmanı izle! Son bölümde; Savcı Orhan ile Leyla iş birliklerini ve aşklarını her şeye rağmen korumaya devam ediyor, Kerim Paşa ve Nuri Kargı artık yollarının sonuna geldiğinin farkındadır. Fox TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Kurşun, bu akşam 6. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı.Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Kurşun 7. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

KURŞUN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Leyla, Orhan Atmaca ile ilgili büyük bir haberi manşetlere taşıyarak bütün dikkatleri üzerine çekecek. Leyla, Orhan’ın bu kaos içinde yanlış kararlar vermesini engellemek için, gerekirse babasıyla bile işbirliği yapmaya razı olacak.

Gülce ise, aşık olduğu adam için karanlık sulara girmekten çekinmeyecek. Fakat Gülce’nin tehlikeli sularda yüzmesi onu bir seçim yapmak zorunda bırakacak.

Orhan'ın şimdiki hedefi, Kerim Paşa'ya ulaşmaktır. Adım adım Kerim Paşa'ya yaklaşmaktadır. Orhan'ın Kerim Paşa'yı arayışındaki en büyük neden İstanbul'un Boğası'nın geçmişini öğrenmektir. Bu arayışta Orhan adım adım Boğa'nın yükselişinin, geçmişinde sakladıklarının sırlarını çözüyor. Orhan bir yandan hapishanede Aydın üzerinden kurduğu planla Serdar'ı sıkıştırıyor. Dört bir yandan İstanbul'un Boğası'nın etrafını kuşatıyor.

Orhan, amaçlarına yaklaşırken Leyla'yı ise zor durumlar bekliyor, bir yandan Gülce'yle yaptığı röportaj gazetede başına dert oluyor. İşten çıkartılmayla yüz yüze geliyor. Orhan'la ilişkisi gazetede müdürlerin kulağına çalınıyor. Leyla, ofiste Orhan Atmaca'nın davanın seyrini değiştirmek için kullandığı biri olarak görülüyor.

Leyla, erkeklerin dünyasında yaptığı işlerle ayakları üzerinde durma mücadelesini bir başına veriyor. Sevdiği adam intikam ve adalet arayışında savrulurken; Leyla'yı da babasıyla arasında geri dönülmez uçurumlara sürüklüyor. Leyla her şeye rağmen babasını sevmek isteyen bir kadınken; Orhan'ın Nuri'nin geçmişini arayışıyla Leyla hem babası hem de Orhan'la karşı karşıya gelecek.

KURŞUN YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimize eklenecektir.

Kurşun 7. bölüm fragmanı izle! Sır ortaya çıkıyor! ile ilgili etiketler Fox TV Kurşun kurşun fragman yeni bölüm ilk sahne final
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.