Kurban Bayramında PTT Yardım Parası Dağıtıyor! SGK Duyurdu! Asgari Ücretliler Alabiliyor!

Maaşı asgari ücret olanlar için çok önemli bir açıklama geldi. Asgari ücretlilere toplu yardım parası yapılacağı duyuruldu. SGK'dan toplu para ödemesi Kurban Bayramı öncesi PTT hesaplarına yatıyor. Ödemeler sadece asgari ücret alanlar için geçerli olacak. Hak sahipleri PTT'ye giderek parasını alıyor.

Kurban bayramı öncesi yardım parası dağıtacağını açıklayan SGK asgari ücretlileri sevindirecek bir duyuru yaptı. Kadınların çalışma hayatına daha fazla adapte olabilmesi için destekleyici programlar devam ediyor. SGK'dan toplu para ödemesi almak için asgari ücret alma şartı var. 12000 liraya kadar ödeme yapılacağı belirtilen duyuruda vatandaşlar paralarını PTT şubelerinden alıyor. Kurban Bayramında PTT Yardım Parası Dağıtıyor! SGK Duyurdu! Asgari Ücretliler Alabiliyor!

SGK yaptığı açıklamada annelere verilen ödemelerin için doğum tam ve sağ bir şekilde yapıldığı yer alıyor. Kadınlar çalışma hayatında daha fazla yer alması için doğum ödemeleri yapılır. Çocuk başına yapılan bu toplu para ödemesinin 2022 yılında 12000 Liranın üzerine olduğu belirtildi.

İlk doğumunu yapan annelere 300 Lira, ikinci doğum için 400 Lira, üçüncü ve daha fazla doğum yapan annelere 600 TL destek ödemesi yapıldığı vurgulandı.

TOPLU YARDIM PARASI KURBAN BAYRAMI'NDA!

Kurban Bayramında yapılacak yardım ödemeleri için gerekli şartlar da belli oldu. Aranan şartlar paylaşıldı.

Kurban Bayramında PTT Yardım Parası Dağıtıyor! SGK Duyurdu! Asgari Ücretliler Alabiliyor!

“Doğumdan önceki 1 yıl içinde en az 90 gün kısa vadeli sigorta primi bildirilmiş olması, İstirahatli olduğu süre içinde iş yerinde çalışmamış olması, (Sigortalı kadının isteği ve hekimin onayı ile doğuma 3 hafta kalıncaya kadar çalışma durumu hariç) İstirahatin başladığı tarihte sigortalılık niteliğinin yitirilmemiş olması, Doğum olayının canlı veya ölü olarak gerçekleşmiş olması”

Kurban Bayramında PTT Yardım Parası Dağıtıyor! SGK Duyurdu! Asgari Ücretliler Alabiliyor! ile ilgili etiketler asgari ücret PTT Kurban Bayramı SGK yardım parası
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.