Kurak Günler Konusu Nedir? Kurak Günler Filmi Nerede Çekildi?

Selahattin Paşalı'nın filmi Kurak Günler 9 Aralık'ta sinemalarda gösterime giriyor. Emin Alper'in yönetmenliğini yaptığı Kurak Günler filminin konusu ve oyuncuları da merak edilmeye başlandı. Cannes Film Festivali'ne katılan tek yerli yapım olan Kuran Günler'in konusu nedir, oyuncuları kimler?

Kurak Günler Filimi gösterime giriyor. Sanatseverlerin merakla beklediği Emin Alper filmi 75. Cannes Film Festivali'ne katılan tek yerli yapım olarak ön plana çıkıyor. Selahattin Paşalı'nın Savcı Emre rolüyle kamera karşısına geçtiği Kurak Günler konusu nedir, oyuncuları kimler?

KURAK GÜNLER KONUSU

Savcılığa yeni başlayan Emre'nin tayini Yanıklar kasabasına çıkar. İşine sık sıkıya bağlı bir savcı olan Emre, kasabada yaşayanlar ve belediye başkanı Selim Bey tarafından büyük bir ilgiyle karşılanır.

Selim, bu projeyi hayata geçirmeye çalışırken gazete sahibi Murat'ında bulunduğu siyasetten pek çok kişiyi karşısında bulur.

Her ne kadar saygı duyulan bir insan olsa çeşitli sorunlar yaşamaya başlar. Kasabada yer altı sularının kullanılması çeşitli kuruluşlar tarafından engellenmeye çalışılır. Belediye başkanı ise yer altı sularını kasabaya bağlayacak projesini hayata geçirmeye çalışır.

KURAK GÜNLER OYUNCULARI

Selahattin Paşalı - Emre

Ekin Koç - Murat

Selin Yeninci - Zeynep

Erol Babaoğlu - Şahin

Erdem Şenocak - Kemal

Kazım Sinan Demirer

Hatice Aslan

Ali Seçkiner Alıcı

Onur Gürçay

Nizam Namidar

Kurak Günler Konusu Nedir? Kurak Günler Filmi Nerede Çekildi? ile ilgili etiketler Selahattin Paşalı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.