Kulüpler Birliği: Süper Lig'de düşme olmaması için tavsiye kararı aldık!

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Sepil: Bu sezon için Süper Lig'de düşme olmaması konusunda tavsiye kararı aldık!

Kulüpler Birliği Vakfı aylık olağan toplantısı gerçekleştirildi.

Gelen son dakika haberine göre; Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil ve Kayseri başkanı Berna Gözbaşı toplantı sonrası açıklamalarda bulundu.

Mehmet Sepil'in açıklamaları şu şekilde;

''Hatayspor ve Erzurumspor başkanları da toplantıda yer aldı. Ancak Süper Lig 'e yükselecek üçüncü takım belli olmadan yeni sezon için kararlar almamız mümkün değil. Aramıza katılacak yeni takımdan sonra yine toplantı yapacağız.

Ligi son 3 sırada bitiren Kayserispor, Yeni Malatyaspor ve Ankaragücü, ligden düşmenin kaldırılmasını talep etti. Toplantıda, kulüplerin tamamı bu konuda ortak görüşte birleşti. Pandemi sürecinde 7 kulüp, küme düşme olmasın diye başvuru yapmıştı. Şimdi yine bu kulüpler, özellikle düşen 3 takım, tekrar konuyu gündeme getirdiler. Kulüplerin tamamı, müracaat eden kulüplerle aynı görüşte. TFF'ye bu konuda tavsiye kararında bulunacağız.

Yeni yabancı kuralının önümüzdeki sezon uygulanması kulüplere yarar değil, hatta zarar sağlayacak. Gelin bu işi bir yıl erteleyelim, gelecek sezon birlikte daha iyi bir planlama yapalım.

TFF ile Digiturk arasında yapılacak toplantıların tamamında, bugün yeni kurulan bir İcra Kurulu'nun da kesinlikle yer almasını istiyoruz.''

Kulüpler Birliği: Süper Lig'de düşme olmaması için tavsiye kararı aldık! ile ilgili etiketler Kulüpler Birliği Son dakika Açıklama ligden düşme
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.