Kulüp doktoru futbolculara seksi yasakladı

Liverpool'la karşılaşacak Spartak Moskova'ya seks yasağı geldi. Yasağın nedeni ise kulübün doktoru Victoria Gameeva'nın yaptığı açıklama.

Spartak Moskova kulübü doktoru Victoria Gameeva, Şampiyonlar Ligi'nde önemli bir maça çıkacak takımın oyuncularına seksi yasakladı.

Daily Mirror'da yer alan habere göre kardiyolog olan Dr. Gameeva, Spartak oyuncularının maçtan önce seks yapmalarının futbolcuları olumsuz etkileyeceğini açıkladı.

Rus basınına konuşan Gameeva 'Tıbbi bir bakış açısıyla seks sadece kadınlarda çalışma yeteneğini artıcı bir güce sahip" dedi.

Özellikle uzakdoğu dövüşlerinde kadın sporcuların seks yaptıktan sonra 5 ila 10 dakika arasında enerji kaybetmeden dövüşebildiğini savunan Gameeva erkeklerde ise durumun farklı işlediğini öne sürdü.
Gameeva, 'Müsabaka öncesi yapılan seks erkeklerde olumlu işlemiyor. Erkeklerin müsabakadan önceki 2-3 gün boyunca seks yapmaktan kaçınmaları gerekiyor' diye konuştu.

Dr. Gameeva'nın açıklamaları ve yasaklarının ardından Spartak Moskova oyuncularının Liverpool'da nasıl performans göstereceği merak ediliyor.

Karşılaşma bu akşam 22.45'te oynanacak.

Kulüp doktoru futbolculara seksi yasakladı ile ilgili etiketler Liverpool Spartak Moskova seks yasağı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.