Kuaförüm Sensin 18 Ağustos günün birincisi kim oldu? Puan durumu

Kuaförüm Sensin 18 Ağustos günün birincisi kim oldu? Puan durumu nedir? Merakla izlenen Kuaförüm Sensin yarışmasının 18 ağustos günü birincisi kim olduğunu sizin için araştırdık. Kuaförüm Sensin 18 Ağustos günün birincisi kim oldu?

Kuaförüm Sensin 18 Ağustos günün birincisi kim oldu? Show TV'nin sevilen yarışma programı Kuaförüm Sensin yarışmasında bugün yine kıyasıya bir mücadele bizi bekliyor. Işıl Rençber'in sunumu ile jüri koltuğunda Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy ve Türkiye’nin en iyi makyaj artistlerinden Seçkin Süngüç’ün jüri koltuğunda oturduğu Kuaförüm Sensin’de günün birincisini sizin için araştırdık.

Kuaförüm Sensin 18 Ağustos günün birincisi kim oldu? Puan durumu

KUAFÖRÜM SENSİN 18 AĞUSTOS GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Kuaförüm Sensin’de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kuaförüm Sensin 18 Ağustos günün birincisi 19 puan alarak Kaan, Ecem ve Gizem oldu.

Kuaförüm Sensin 18 Ağustos günün birincisi kim oldu? Puan durumu

KUAFÖRÜM SENSİN 18 AĞUSTOS PUAN DURUMU NEDİR?

YASİN / YAĞMUR / ÖZGE : 16

ÖZCAN / DİLEK / EZGİ : 12

KAAN / ECE / GİZEM : 19

TAYFUN / SERAP / ÇİĞDEM : 15 

Kuaförüm Sensin 18 Ağustos günün birincisi kim oldu? Puan durumu ile ilgili etiketler 18 Ağustos Show TV Kuaförüm Sensin 18 Ağustos günün birincisi kim oldu puan durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.