KPSS'de soru sızıntısı iddiası: DDK'dan yeni açıklama geldi! "Tek bir gencimizin hakkını yedirmeyiz"

KPSS'de soru sızıntısı iddialarıyla ilgili DDK'nın suç duyurusu üzerine soruşturma başlatıldı; Yediiklim Yayınevine operasyon düzenlendi. DDK Başkanı Arıncı'dan yeni bir açıklama geldi. Arıncı, "Ne tek bir gencimizin hakkını yediririz ne de Devletimizin güvenilirliğine halel gelmesine göz yumarız" dedi.

Devlet Denetleme Kurulu, 2022-KPSS lisans oturumuna ilişkin iddialar konusunda Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Başsavcılık, suç duyurusu üzerine soruşturma başlattı.

DDK BAŞKANI'NDAN YENİ AÇIKLAMA

Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı "Devlet Denetleme Kurulu olarak KPSS sınavına yönelik incelemelere titizlikle devam ediyoruz. Vatandaşlarımız müsterih olsun. Ne tek bir gencimizin hakkını yediririz ne de Devletimizin güvenilirliğine halel gelmesine göz yumarız" dedi.

 

 

KPSS'de soru sızıntısı iddiası: DDK'dan yeni açıklama geldi! "Tek bir gencimizin hakkını yedirmeyiz" ile ilgili etiketler KPSS ddk
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.