KPSS 2020 oscar en iyi erkek oyuncu ödülünü kim kazandı?

KPSS önlisans sınavında sorulan 2020 Oscar Ödülü ile alakalı soru olan 2020 En İyi Erkek Oyuncu Ödülünü kim kazandı sorusunun cevabı merak edilir oldu. Peki, 2020 oscar en iyi erkek oyuncu ödülünü kim kazandı? İşte sorunun cevabı…

2020 KPSS önlisans sınavı da sona erdi gibi. KPSS önlisans sınavında çıkan sorulan gündem olmaya başlarken sinema bileti sorusundan hemen sonra 2020 Oscar ödülleri ile ilgili sorunun cevabı da sosyal medyada gündem haline geldi. Peki, 2020 Oscar en iyi erkek oyuncu ödülünü kim kazandı?

Oscar kazananlar: Güney Kore yapımı Parasite En İyi Film, En İyi Yönetmen (Bong Joon Ho), En İyi Uluslararası Film ve En İyi Orijinal Senaryo ödüllerini kazandı. 6 dalda aday olan ve 4 ödül kazanan Parasite, ilk kez İngilizce olmayan bir film olarak En İyi Film seçilmesiyle Oscar tarihine geçti. Oyunculuk ödüllerinde kazanan isimler sürpriz olmadı.

En İyi Kadın Oyuncu, Judy filmiyle Renee Zellweger seçilirken, En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ı, Joker filmindeki performansıyla Joaquin Phoenix’in oldu.

KPSS 2020 oscar en iyi erkek oyuncu ödülünü kim kazandı? ile ilgili etiketler KPSS kpss önlisans Oscar sorusu
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.