'Kötü Adamın 10 Günü' film incelemesi! İyi adam mı, kötü adam mı?

'Sunny ile Ben Ne İzledim Şimdi?' yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yayında...

Ünlü radyo ve TV programcısı Sunny, televizyon ve dijital dünyada öne çıkan, trend topiclerden inmeyen, tartışmalı dizi, film ve reality şovları kendine has üslubuyla SuperHaber YouTube kanalında sizler için değerlendiriyor.

Televizyon ve dijital alemde izleyiciye tur attıran Sunny, Netlfix’te yayınlanan aksiyon dolu üçlemenin ikinci filmi ‘Kötü Adamın 10 Günü’nü mecek altına aldı.

Bu oyunu ‘adil’ oynayacaksan ‘kötü’ olmak zorundasın!

Ama iyi bir insan ne kadar kötü olabilir ki?

Hayatta sahip olduğu her şeyi kaybeden Sadık, yaşananların ardından kötü bir adam olma kararı alır.

Sadık bir köşkte işlenen tuhaf cinayeti çözmeye çalışır. Kötülerin dünyasında tam bir kötü olamayan Sadık, kendini kötülere ceza vermekle görevlendirir.

Kadrosunda Nejat İşler, Şenay Gürler, Hazal Subaşı, Hazal Filiz Küçükköse, İlayda Akdoğan, Rıza Kocaoğlu, Kadir Çermik ve Erdal Yıldız isimlerinin yer aldığı film, son günlerin en çok konuşulan yapımlarından oldu.

Üçlemenin üçüncü filmi Meraklı Adamın 10 Günü ise heyecanla bekleniyor…

‘Sunny ile Ben Ne İzledim Şimdi?’ yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında!

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

'Kötü Adamın 10 Günü' film incelemesi! İyi adam mı, kötü adam mı? ile ilgili etiketler Netflix Nejat İşler Sunny dizi Nur Sürer Rıza Kocaoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.