'Arayış'ta spiritüel yolculuk!

'Sunny ile Ben Ne İzledim Şimdi?' yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yayında...

Ünlü radyo ve TV programcısı Sunny, televizyon ve dijital dünyada öne çıkan, trend topiclerden inmeyen, tartışmalı dizi, film ve reality şovları kendine has üslubuyla SuperHaber YouTube kanalında sizler için değerlendiriyor.

Televizyon ve dijital alemde izleyiciye tur attıran Sunny, Aslı Enver ile Mehmet Günsür’e hasret gidereceğimiz Disney+’ın ‘Arayış’ dizisini inceledi.

Arayış’ta şehir yaşamından sıkılan Nisan’ın şifa programında yaşadığı ilginç olaylara tanık olduk.

Modern tarikat lideri Tufan’ın ‘soyun’ demesiyle soyunan insanlar sosyal medyanın diline düştü.

Dizide şifa arayan insanların düştüğü hatalar ele alınarak, insanların acısından faydalanıp nasıl manipüle edildiğini görüyoruz.

‘Sana dokunmuşlar ama kimse kalbine yaklaşamamış’, ‘Bakmışlar ama gözlerindeki sonsuzluğu kimse görememiş’ gibi sözlere imza atan Tufan’ın dilinden her ne kadar güzel ve etkileyici sözcükler dökülse de gözlerinden nasıl karanlık biri olduğu anlaşılıyor.

‘Sunny ile Ben Ne İzledim Şimdi?’ yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

'Arayış'ta spiritüel yolculuk! ile ilgili etiketler Disney Plus Aslı Enver Mehmet Günsür Sunny

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.