Koruma ordusuyla görüntülenen Somer Sivrioğlu eleştiriler sonrası sessizliğini bozdu

MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu'nun İzmir'deki bir alışveriş merkezinde koruma ordusuyla dolaştığı anlara ait görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu. Korumalarla dolaştığı için eleştiri yağmuruna tutulan Somer Sivrioğlu sessizliğini bozdu. Ünlü şef, ''Benim değil altı, bir güvenliğim bile yok! Neden olsun ki?'' ifadelerini kullandı.

MasterChef jüri üyesi ve ünlü şef Somer Sivrioğlu'nun davet üzerine gittiği İzmir'deki bir alışveriş merkezinde koruma ordusu eşliğinde dolaştığı görüntüler sosyal medyaya bomba gibi düşmüş ve kısa sürece en çok konuşulan konular arasında yer almıştı.

Somer Şef için bu kadar korunması herkesi şaşırtırken "Adamı kaçırıp yemek tariflerinin formüllerini alabilirler", "Neden bu kadar koruma?", "Adam kuru fasulyeyi iyi yapıyor diye korunuyor" gibi yorumlar yapılmıştı.

SOMER ŞEF'TEN ELEŞTİRİLERE YANIT


Sert eleştirilerin hedefi olan ünlü şef konuyla ilgili sessizliğini bozdu. Gelen olumsuz yorumların ardından Instagram hesabından peş peşe açıklama yapan Sivrioğlu, güvenlik görevlisi olarak bir çalışanı olmadığını ve maça, yemeğe, sokağa, yürüyüşe tek başına gittiğini belirtti.

''DEĞİL ALTI, BİR GÜVENLİĞİM BİLE YOK''

Somer Sivrioğlu gelen eleştiriler karşısında sessizliğini sosyal medya hesabından yaptığı şu açıklamalarla bozdu:


''Kalanlara selam olsun. Bilmeyen ne bilsin bizi. Bilenlere selam olsun. Tanımayanların eleştirisi vicdansızca olsa bile normaldir. Enteresan olan, tanıdığı, bildiği halde sesini çıkarmayanlar. Hepinizin canı sağ olsun.''

Somer Sivrioğlu'ndan eleştirilere yanıt gecikmedi

''Olayın özeti; Cumartesi İzmirli dostlarla harika bir buluşma gerçekleştirdik. Ekibimden sadece soğuk şefim vardı. Yemek yaptık, sonrasında mümkün olduğunca sevenle resim çektik sahneden. Sürem bitince, bir sonraki sunuma yer açmak için çabucak uzaklaştım sahneden.''

Somer Sivrioğlu'ndan eleştirilere yanıt gecikmedi

''Sağ olsun, sevenler sahnenin yanından resim çektirmeye devam etmek istediler ama hem uçağa yetişmem gerekiyordu hem de benden sonra sahneye çıkacak arkadaşıma saygısızlık olmasın diye. Tamamen AVM güvenliğinin inisiyatifiyle sahneden, otoparka kadar biraz da gereğinden kalabalık bir ekiple hızlıca hareket ettik. O sırada restoranların önünden çekilen bir görüntüyle iki gündür sanki bu ülkede yapılması gereken gerçek Haberler yokmuşçasına ne ‘şişmanlığım’ kaldı, ne ‘görgüsüzlüğüm'. Hele bunu yapanların bazıları sevip, saydığımız haberciler olunca çok üzüldüm. Benim değil altı, bir güvenliğim bile yok! Neden olsun ki? Maça, yemeğe, sokağa, yürüyüşe hep yalnız veya yanımdakilerle çıkıyorum. Hayatın tam da içinde yaşıyorum. Vicdan ve adalet hepimize ama en çok da medya öncülerine lazım."

Somer Sivrioğlu'ndan eleştirilere yanıt gecikmedi

Koruma ordusuyla görüntülenen Somer Sivrioğlu eleştiriler sonrası sessizliğini bozdu ile ilgili etiketler Somer Sivrioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.