Koronavirüs vakasına yakalanalar hangi ilde? Yeni koronavirüse yakalananlar hangi şehirde?

Koronavirüs vakasına yakalanalar hangi ilde? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca son dakika olarak koronavirüs vaka sayısının arttığını açıkladı. 10 yeni vaka sonrasında vatandaşların endişeli bekleyişleri sürüyor. Koronavirüse yakalanan kişilerin hangi ilde olduğu sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. İşte Koronavirüs vakasına yakalanalar hangi ilde? Yeni koronavirüse yakalananlar hangi şehirde? Merak edilen detaylar haberimizde...

Koronavirüs vakasına yakalanalar hangi ilde? 10 yeni vaka sonrasında vatandaşların endişeli bekleyişleri sürüyor. Koronavirüse yakalanan kişilerin hangi ilde olduğu sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca son dakika olarak koronavirüs vaka sayısının arttığını açıkladı. İşte Koronavirüs vakasına yakalanalar hangi ilde? Yeni koronavirüse yakalananlar hangi şehirde? Merak edilen detaylar haberimizde...

CORONA VİRÜSÜ TÜRKİYE'DE KAÇ KİŞİDE ÇIKTI?

VAKA SAYISI 18 OLDU

Gelen son dakika haberine göre; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son bir haftada umreden dönen bir vatandaşın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını bildirdi. Bakan Koca yaptığı açıklama sonrası yurt dışından dönenleri 14 gün kuralına uymaya çağırdı.

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, umreden dönen vatandaşların 14 gün kuralına uymaları gerektiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Son bir hafta içinde dönen bir yurttaşımızın testi maalesef pozitif çıktı. Yeni vakalardan endişeliyiz. Lütfen ziyaretçi kabul etmeyin. Sağlık taramasından geçmiş olmak sıfır risk anlamına gelmez"

CORONA VİRÜSÜ HANGİ İLDE GÖRÜNDÜ?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca konuya ilişkin şöyle konuştu:

"Biz şu dönemde vatandaşımıza en doğru bilgiyi vermekle sorumluyuz. Ancak kişisel bu anlamdaki mahremiyete de önem vermemiz gerektiğini düşünüyoruz. Şunu sadece vatandaşımız bilsin. Gereken tüm hassasiyet gösteriliyor. Aile ve temaslı grup dahil olmak üzere. Alınması gereken tedbirlerin alındığına emin olalım. Ben bu kadar söylemek istiyorum."

Koronavirüs vakasına yakalanalar hangi ilde? Yeni koronavirüse yakalananlar hangi şehirde? ile ilgili etiketler Fahrettin Koca Sağlık Bakanı Koronavirüs Son dakika Açıklama son durum corona
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi tutuklandı.