Köpekler hastaneleri mesken tuttu! Kocaeli'den sonra şimdi de Göztepe'de tepki çeken görüntüler...

Kocaeli Devlet Hastanesi'nde sokak köpeklerinin kol gezdiği video büyük tepki çekerken Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi'nde de hasta kabul alanına giren köpekler korkuttu. Vatandaşlar önlem alınmasını istiyor.

Hastane koridorlarında cirit atan sokak köpekleri Türkiye'nin gündemi meşgul etmeye devam ediyor. 

Sokak köpeği saldırılarında son dönemde artış yaşanırken soğuk havadan kaçan sokak köpekleri Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi'ndeki hasta kabul alanına girdi.

Daha günler öncesinde Ankara'nın Keçiören ilçesinde, okul yolunda köpeklerin saldırısına uğrayan 9 yaşındaki çocuk ağır yaralandı.

KÖPEKLER KAPALI KAMUSAL ALANLARI DA MESKEN TUTTU

Yaşanan bu son vahim olaydan sonra yetkililerden önlem alınması için olumlu mesajlar verilse de benzer tablolar kamuoyuna yansıyor.

Öyle ki köpekler sadece sokakları değil, kapalı kamusal alanları da esir aldı.

Geçtiğimiz günlerde umuma açık bir asansörü mesken tutan köpek görüntülerinden sonra şimdi de bir hastaneden benzer görüntüler geldi.

 

SOKAK KÖPEKLERİ HASTA BEKLEME ALANINA YAYILDILAR 

İstanbul'un Göztepe ilçesinde bulunan Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi'nin hasta bekleme alanından çarpıcı görüntüler objektiflere yansıdı.

Her gün binlerce hastanın ziyaret ettiği, onlarcasının muayene olmak için sıra beklediği alana gelen köpekler, kimseye aldırış etmeden zemine yayıldı.

Halkın sağlık bulmak için geldiği hastanede bu tür bir görüntüyle karşılaşanlar şaşkınlığını gizleyemezken güvenliğin ve yetkililerin olaya müdahale etmemesi de tepki çekti.

Köpekler hastaneleri mesken tuttu! Kocaeli'den sonra şimdi de Göztepe'de tepki çeken görüntüler... - Resim : 2

Kocaeli Devlet Hastanesi

 

 

 

Köpekler hastaneleri mesken tuttu! Kocaeli'den sonra şimdi de Göztepe'de tepki çeken görüntüler... ile ilgili etiketler Kocaeli Göztepe köpek
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.