Muş'ta başıboş köpek sürüsü yaşlı kadına saldırdı: Kuduz teşhisi konuldu!

Muş'un Varto ilçesinde 73 yaşındaki bir kadın, başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Yaşlı kadına kuduz teşhisi konuldu.

Sokak köpeği saldırı haberlerine her gün bir yenisi ekleniyor. Halk sağlığını ve hayatını tehlikeye atan sokak köpekleri Türkiye'nin önemli bir sorunu haline gelmiş durumda.

73 YAŞINDAKİ KADINA KÖPEK SÜRÜSÜ SALDIRDI

Muş'un Varto ilçesinde 73 yaşındaki Medine Kızıltaş, yolda yürürken bir anda üzerine doğru gelen başıboş sokak köpeklerinin saldırsına uğradı.

Köpeklerin sardığı yaşlı kadın kaçamadı ve yere düştü. Köpekler yaşlı kadına yerdeyken toplu halde saldırdı.

Yaklaşık bir dakika boyunca saldırıya maruz kalan yaşlı kadının yardımına, çocuklarını okuldan almaya giden veliler koştu.

Muş'ta başıboş köpek sürüsü yaşlı kadına saldırdı: Kuduz teşhisi konuldu!

KUDUZ TEŞHİSİ KONULDU

Bacağından ağır yaralanan Kızıltaş’a yapılan tahliller sonucu kuduz teşhisi konuldu.Yaşlı kadının hastanede tedavisinin sürdüğü belirtilirken ilçe sakinleri, köpek sorununun çözülmesi için yetkililerden yardım istedi.

Muş'ta başıboş köpek sürüsü yaşlı kadına saldırdı: Kuduz teşhisi konuldu! ile ilgili etiketler Köpek saldırısı Muş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.