Köpek saldırısında yüzünden yaralanan Tuğba Altıntop'un son hali ortaya çıktı! ''Yüzüme 50 - 60 dikiş atıldı''

Rafet El Roman'ın eski eşi ve eski manken Tuğba Altıntop, arkadaşlarıyla birlikte tatil için gittiği Şile'de köpek saldırısına uğramıştı. tv8'de yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk olan Altıntop, yaşadıklarını anlattı. Yüzünden yaralanan Tuğba Altıntop köpek ısırdıktan sonra yüzüne 50’den fazla dikiş atıldığını söyledi.

Eski şarkıcı ve manken Tuğba Altıntop geçtiğimiz ay tatil için gittiği Şile'de arkadaşının köpeğinin saldırısına uğramıştı. Yüzünden yaralanan ve tedavisine devam edilen Tuğba Altıntop’un yüzüne 50’den fazla dikiş atıldı.

Rafet El Roman ile evliliğinden Su El Roman ile Şevval El Roman adında iki kızı bulunan 45 yaşındaki Tuğba Altıntop yaşadığı talihsiz olayı 2. Sayfa programında anlattı. Yüzüne ilk kez dikiş atıldıktan sonra baktığını söyleyen Altıntop, köpek saldırısına uğradıktan sonra hastaneye gitmeden önce iki kez bayıldığını da söyledi. Yüzündeki dikiş izlerine aldırış etmeyen Altıntop, ''Hayatımda hiçbir şey değişmedi, işlerime devam ediyorum'' açıklamasında bulundu.

Köpek saldırısında yüzünden yaralanan Tuğba Altıntop'un son hali ortaya çıktı! ''Yüzüme 50 - 60 dikiş atıldı''

İŞTE TUĞBA ALTINTOP'UN AÇIKLAMALARI...


Tedavisine devam edildiğini belirten Tuğba Altıntop son sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. İyileştiğini söyleyen Altıntop, ''Harikayım. Yüzümde ölü bir doku vardı, o düştü. Artık yavaş yavaş dokunmaya başladım yüzüme. Yüzümü sadece dikiş atıldıktan sonra gördüm. Öncesini ve sonrasını görmek için arkadaşıma video çektirdim. Yanımdaki arkadaşlarım o videoları çektiler. Çok güzel olduğum konusunda ısrar etmedim. Şu an biliyorum ki bunların hepsi geçecek. Belki yüzümde iz de kalabilir, bu hiç sorun değil. Aynalarla haşır neşir olan bir kadın değildim. O zaman benim için belki de çok daha büyük bir yıkım olabilirdi. Gözüm de gidebilirdi, burnumu ve çenemi de kırabilirdi. Baya büyük bir ilik vardı oradan ısırmış. Nefes borum, şah damarım, bir sürü şey olabilirdi. Ama bugün hala buradaysam... İyiyim.'' şeklinde konuştu.

 Köpek saldırısında yüzünden yaralanan Tuğba Altıntop'un son hali ortaya çıktı! ''Yüzüme 50 - 60 dikiş atıldı''


O gece neler yaşadığını da anlatan Tuğba Altıntop, ''Çok cesur bir kadınım ama kızlarıma da söz verdim, artık o kadar cesur olmayacağım. Her şey çok iyi başlamıştı. Küçük kızım, köpeğim Lucky ile beraber Şile'ye gidelim ve kamp yapalım dedi. Spor hocam da yanımdaydı, kampa girecektik. İkinci gün de Kara ile yan yana geldik. Çok da güzel ve asil bir hayvan. Ben onu uyurken yanaklarından öptüm. Dostlarımızla masada otururken arkadaşımın kurt köpeği ve Kara da bizimle beraberdi. Kurt köpeği dibimde. Kara yeni katılan bir arkadaş. Yavaş yavaş odalarımıza geçmek için ayaklandık. Uyurken öpmek için eğildim, üstüme atladı. Köpeği uyurken öpmeye çalıştım, o da beni farklı şekilde öptü. Kalkar kalkmaz ortalık kan revan... Kollarım, bacaklarım mordu. Benim hatam. Uyurken öptüm köpeği. Hata bende. Suratımdan kanlar akıyordu, panik yapmadım. Yüzüme asla bakmadım. Elime ne geçerse, servis peçetelerini, havluyu falan yüzüme koydum. 50 - 60 tane dikiş atıldı. Ben arabaya binmeden önce Şile'de 2 kere bayıldım. Sağ gözümle yolu tarif etmeye çalıştım.'' dedi.

Köpek saldırısında yüzünden yaralanan Tuğba Altıntop'un son hali ortaya çıktı! ''Yüzüme 50 - 60 dikiş atıldı''


Yüzündeki dikiş izlerinden rahatsız olmadığını dile getiren Altıntıop açıklamalarının devamında ise şunları söyledi: ''Sahne hayatımı düşünmedim. Hayatımdan hiçbir şey gitmedi. İşlerimi yapabiliyorum, tiyatroya devam ediyorum. Kortizonlu ilaçlar beni çok fena yaptı. Ağrılarımdan nefes bile alamıyordum. Çok zorlu geçti ama bugün buradayım. Hiç isyan etmedim, öfke duymadım. Ölebilirdim. Ama bugün buradayım''

Köpek saldırısında yüzünden yaralanan Tuğba Altıntop'un son hali ortaya çıktı! ''Yüzüme 50 - 60 dikiş atıldı''

Köpek saldırısında yüzünden yaralanan Tuğba Altıntop'un son hali ortaya çıktı! ''Yüzüme 50 - 60 dikiş atıldı'' ile ilgili etiketler Tuğba Altıntop 2. Sayfa köpek saldırısı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.