Volkan Şen Haberleri

Volkan Şen (7 Temmuz 1987, Bursa), futbolcu.

Sağ açık pozisyonunda oynayan Türk millî futbolcudur. Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de forma giymektedir.

Bursaspor altyapısından yetişen, orta saha oyuncusu olan Volkan Şen, 2007-08 sezonunda A Takım'a yükseldi. Volkan Şen Bursa'nın Yıldırım ilçesinin Arabayatağı Mahallesi'nde doğmuştur. Arabayatağıspor'dan Bursaspor'un altyapısına geçmiştir.

19 Ağustos 2011 tarihinde RSC Anderlecht'de karşı oynanan ve 1 -2 kaybedilen UEFA Avrupa Ligi play-off karşılaşması sonrasında teknik direktör Ertuğrul Sağlam radikal kararlar alınacağı açıkladı.Bu açıklandıktan iki gün sonra düzenlenen basın toplantısında futbolculardan İbrahim Kaş, Volkan Şen ve Sercan Yıldırım'ın süresiz kadro dışı bırakıldığını ve kendilerine kulüp bulmaları söylendiği belirtildi.

Bunun üzerine 27 Ağustos 2011 tarihinde Trabzonspor, Volkan Şen ile 4 yıllık anlaşma sağladı. Bursaspor'a 3,6 milyon € bonservis ödeyerek Volkan Şen'in Trabzonspor'a transferini bitirdi.İlk sezon ligde 23 maça çıkan Volkan, 3 tane de gol attı. O sezon statü gereği oynanan Süper Final'de de 2 maçta şans buldu. 2012-13 sezonunda Şenol Güneş'in ayrılmasıyla daha az şans bulan oyuncu, 15 maç sahaya çıktı ve 3 gol atabildi. Türkiye Kupası'nda finale çıkan takımda ise 6 maça çıkan oyuncu bir de gol attı.

2013-14 sezonunda ise 3 maça çıkan oyuncu Ağustos 2013'te Çaykur Rizespor ile Trabzonspor'un kendi evinde oynadığı maçta Trabzonspor taraftarının annesine küfür etmesi üzerine ağlayarak sahadan kendi isteğiyle çıktı. Bu gelişmelerin üzerine Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu oyuncuyu tıpkı Batuhan Karadeniz gibi kadro dışı bıraktıklarını açıkladı.

2013-14 Devre arasında adı Antalyaspor ve Kasımpaşa ile Özer Hurmacı karşılığında takas olarak anılsa da Volkan 20 Ocak 2014'te şampiyonluk yaşadığı Bursaspor'a döndü.2015-16 sezonunu transfer döneminde ayrılmak istediği için antrenmanlara çıkmamış ve süresiz kadro dışı bırakılmıştır.

Fenerbahçe Kulübü 13 Ağustos 2015 tarihinde, Bursaspor'un millî futbolcusu Volkan Şen'in transferi için görüşmelere başlandığını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Futbol AŞ, Bursaspor'dan Volkan Şen'in transferi konusunda, oyuncu ve kulübüyle görüşmelere başladı" denildi.Kısa süre sonra yapılan açıklamada kulübü ve futbolcu ile sözleşme imzalandığı açıklandı.

13 kez millî takımlara çağrılan Volkan Şen, 4 kez Türkiye U-21, 20 kez de Türkiye A Millî forması olmak üzere toplam 24 kez millî formayı giymiştir.