Volkan Şen ve Fenerbahçe gerçeği ortaya çıktı!

Adana Demir ile sözleşme imzalamak isteyen ancak Fenerbahçeye ödemesi gereken 650 bin euro nedeniyle transferi bir türlü gerçekleşemeyen Volkan Şen ile ilgili tüm detaylar SuperHaber yazarlarından Levent Ümit Erol açıklıyor.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinde Adana Demirspor transferde hız kesmiyor eski Fenerbahçe'li oyuncu Volkan Şen'i gündemeine alan Mavi-Lacivertli takımda Şen'in imzasına engelin 650 bin Euro olduğu iddia edildi.

İddiada sözleşmesinde Fenerbahçe'den ayrılması durumunda 1 milyon Euro ödeyeceği belirtilen Volkan'ın bu miktarın 350 bin Euro'sunu karşıladığı, kalan kısım için Adana Demir'in pazarlıkları sürdürdüğü öne sürüldü.

İşte tüm detaylarıyla Fenerbahçe-Volkan Şen olayı:

-Fenerbahçe ,Volkan Şen'e açtığı davada resmi site de yayınlanan sonuca göre Volkan Şen ,Sarı-Lacivertli ekipten sonra Anadolu takımlarından birine imza atarsa 400 bin Euro büyük takımlardan birine imza atarsa 1 Miyon Euro Fenerbahçe'ye fesih bedeli ödemek zorundaydı.

-Şen,Fenerbahçe'den sonra Trabzonspor'a imza attığı için Fenerbahçe'ye 400 bin Euro ödemek zorundaydı.

-Adana Demirspor'a imza atmamasının nedeni 650 bin Euro aslında 690 bin Euro ve Volkan Şen'in kendi şahsi borcu olduğu için başka bir kulübe imza atmasına engel oluşturuyor.

-Ancak gittiği kulüp kendi inisiyatifi ile bu borcu ödeyebilir.

-TFF Çözüm Kurulu'na göre Volkan Şen fesih bedelini ödemediği için bir kulüpte oynasa da oynamasa da bu bedeli şahsi olarak ödemek zorunda.

Volkan Şen ve Fenerbahçe gerçeği ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Volkan Şen Fenerbahçe adana demir
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.