Komple kapat da kurtulalım be adam! Elon Musk, X'i (Twitter) tamamen ücretli yapmayı planlıyor

Twitter'ı satın aldıktan sonra adını X olarak değiştiren ve birçok değişiklik yapan Elon Musk, şimdi de platformu tamamen ücretli hale getirme fikrini değerlendiriyor. Elon Musk'ın aldığı kararları düşününce, hali hazırda ücretli bir abonelik sistemi bulunan X'in tamamen ücretli olması çok şaşırtıcı olmayabilir.

Twitter yani yeni adıyla X, son dönemde yaşadığı değişiklikler ile sürekli gündemde kalmaya deva mediyor. Elon Musk'ın satın aldığı platform ile ilgili ortaya atılan yeni iddia da oldukça dikkat çekici.

Bloomberg yazarı Dave Lee'nin ortaya attığı iddiaya göre, Musk, X'i tamamen ücretli yapma fikri üzerinde düşünüyor. Musk'ın uzun süredir bu fikri değerlendirdiğini daha önce de ortaya çıkan haberlerde görmüştük. Kasım 2022'de Musk'ın bu düşüncesini birçok yer yazmış fakat daha sonra bu konuda bir gelişem yaşanmamıştı.

"BOTLARI YOK ETMENİN TEK YOLU TAMAMEN ÜCRETLİ YAPMAK"

Dave Lee, Musk'ın İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’la yaptığı görüşmede, “X sisteminin kullanımı için küçük bir aylık ödemeye geçmeyi düşünüyoruz.” ifadesini kullandığını belirtiyor.

Elon Musk platformun en büyük sıkıntısı olan bot hesapları durdurmanın tek yolunun tamamen ücretli bir sistem olduğunu düşünüyor.

Premiumdan farklı olarak daha düşük ücretli olacağı düşünülen bu sistemle ilgili henüz bir bilgi yok. Şu an için iddialar bundan ibaret ve resmi bir doğrulama gelmedi.

Komple kapat da kurtulalım be adam! Elon Musk, X'i (Twitter) tamamen ücretli yapmayı planlıyor ile ilgili etiketler X (Twitter) Elon Musk Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.