Kocaelispor Sakaryaspor maçı şifresiz mi, hangi kanalda? Spor Smart şifresiz nasıl izlenir?

Kocaelispor Sakaryaspor maçının canlı yayınlanacağı Spor Smart şifresiz nasıl izlenir sorusu taraftarlardan tarafından merak edilmekte. Taraftarlar ayrıca TFF 2. Lig play off finalinde Kocaelispor Sakaryaspor maçı şifresiz mi sorusunu merak eder oldu.

TFF 2. Lig Play Off finalinde Kocaelispor ile Sakaryaspor takımları TFF 1. Lig’e kalan son ekip olmak için karşı karşıya geliyorlar. 28 Mayıs Cuma akşamında saat 20.00’da başlayacak ve Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak olan Kocaelispor Sakaryaspor maçı Spor Smart ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Spor Smart kanalını D-Smart 77. Kanaldan izlemek için D-Smart ya da D-Smart Go abonesi olunması gerekmektedir. D Smart’ın HD kalitesiyle sunduğu ayda 19 TL’den başlayan zengin içerikli TV paketlerine abone olmak için www.dsmart.com.tr adresini ziyaret edebilir ya da 0850 266 00 00 numaralı müşteri hizmetlerini arayarak abonelik başlatılabilir.

Kocaelispor Sakaryaspor maçı şifresiz mi, hangi kanalda? Spor Smart şifresiz nasıl izlenir?

Spor Smart Şifresiz Nasıl İzlenir?

D-Smart Online İşlemler kullanıcı adınız ve şifreniz ile www.dsmartgo.com.tr ‘ye "Üye Girişi" ekranından giriş yapabilirsiniz. Online İşlemler kaydı tamamlanmamış ya da hesap ekleme yapılmamış olması durumunda www.dsmartgo.com.tr ‘ye girerek “Kayıt Ol” ekranından bilgi girişinizi yapmanız gerekmektedir.

Kayıt sırasında girmiş olduğunuz TC Kimlik No ve Cep Telefon numaranız D-Smart üyeliğinizde kullanılan bilgilerle aynı olmalıdır. Bilgileriniz aynı değilse 0850 266 0 266 numaralı çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz. Kayıt işlemleriniz tamamlandıktan sonra kayıt sırasında kullandığınız e-posta ve şifreniz ile üye girişi yaparak D-Smart GO dünyasına erişebilirsiniz.

Kocaelispor Sakaryaspor maçı şifresiz mi, hangi kanalda? Spor Smart şifresiz nasıl izlenir? - Resim : 2

Spor Smart Frekans Ayarları

Frekans: 12245
Polarizasyon: H - Yatay
Kapsama: Doğu
SR: 27500
FEC: 5/6
Sistem: DVB-S2
Modülasyon: 8PSK

Kocaelispor Sakaryaspor maçı şifresiz mi, hangi kanalda? Spor Smart şifresiz nasıl izlenir? ile ilgili etiketler Sakaryaspor kocaelispor spor smart şifresiz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.