Kocaeli'de geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın! Alevler palet imalathanesine sıçradı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir geri dönüşüm tesisinin deposunda plastik atıkların toplandığı bölümde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler yan tarafta bulunan palet imalathanesine sıçradı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti.

Yangın gece yarısı Kocaeli'nin Gebze ilçesinde Balçık Mahallesi Mustafa Kemal Caddesi üzerindeki bir geri dönüşüm tesisinin deposundaki plastik atıkların bulunduğu bölümde çıktı.

ALEVLER PALET İMALETHANESİNE SIÇRADI

Henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangın, plastik atıkların yanıcı özelliği nedeniyle hızla büyüdü. Alevler, kısa sürede yan tarafta bulunan palet imalathanesine sıçradı. Yangını görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Kocaeli'de geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın! Alevler palet imalathanesine sıçradı

İKİ FABRİKADA DA MADDİ HASAR OLUŞTU

İtfaiye görevlilerinin müdahalesiyle her iki fabrikadaki yangın, yaklaşık 1 saatte kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları sürdürülürken, her iki fabrikada da maddi hasar oluştu.

Kocaeli'de geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın! Alevler palet imalathanesine sıçradı - Resim : 2

Kocaeli'de geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın! Alevler palet imalathanesine sıçradı ile ilgili etiketler Kocaeli yangın
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.