Koç Ailesi Mustafa Koç'un ölümünden kimi sorumlu tutuyor? O isimlerle selamı sabahı kesti!

Rahmi Koç; Serdar Cümbüş'ü veto etmiş, haber gönderip oğlunun mezarına ve mevlidine gelmesini yasaklamıştı.

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç'un; oğlu Mustafa Koç'un genç yaşta kalbine yenik düşmesinin sebebi olarak kankası Serdar Cümbüş'ü görüyor.
Serdar Cümbüş yüzünden oğlunun daha hareketli bir sosyal yaşama başladığını ve yoğun çalıştığı için kalbinin bu tempoya dayanamadığını iddia ettiği söylenen Rahmi Bey; Cümbüş'ü veto etmiş, haber gönderip oğlunun mezarına ve mevlidine gelmesini yasaklamıştı.
Artık aynı sebepten mi bilinmez; eşleri kanka olan, bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Caroline Koç ile Serdar Cümbüş'ün eşi Şule Cümbüş'ün de arasından kara kedi geçtiğini öğrendim!

fft99_mf6532317

DAVETTE KÖŞE KAPMACA

Caroline Koç ile Şule Cümbüş; birkaç gün önce, her ikisinin de yakın dostu olan Derin Mermerci'nin davetine katılmıştı. Davette olan bir arkadaşım, Koç ile Cümbüş'ün bırakın birbirine selam vermeyi, yüz yüze gelmemek için adeta köşe kapmaca oynadıklarını söyledi. Eski dostların birbiriyle karşılaşmamaya bu kadar dikkat etmesinin nedenini herkes merak etmiş tabii.
Açıkçası bana; Caroline Koç'un da, kayınpederi Rahmi Koç gibi düşündüğü için, Şule Cümbüş'le selamı sabahı kesmiş gibi geliyor!
Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Caroline Koç ve Şule Cümbüş; Derin Mermerci'nin davetinde yüz yüze gelmemek için çabaladı.

Koç Ailesi Mustafa Koç'un ölümünden kimi sorumlu tutuyor? O isimlerle selamı sabahı kesti! ile ilgili etiketler şulezorlu carolinekoç mustafakoç rahmikoç
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.