Klavye Delikanlıları 3. bölüm fragmanı yayınlandı! / VİDEO

Show TV'nin salı günleri ilgiyle izlenen dizisi Klavye Delikanlıları dün akşam yayınlanan 2. bölümüyle ekranlara geldi. Klavye Delikanlıları 2. bölümün yayınlanmasının ardından 3. bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Başrollerinde Vildan Atasever ile Kaan Yıldırım'ın paylaştığı sevilen dizi her bölümde izleyicileri ekrana bağlıyor. Ekip takıldıkları polis çevirmesinden Volki'nin polisi tanımasıyla şans eseri kurtuldu. Peki, Klavye Delikanlıları 3. bölüm fragmanı yayınladı mı? Sevilen dizinin konusu nedir? Klavye Delikanlıları son bölüm izlemek isteyenler sitemizde bulunan linke tıklayarak izleyebilirler. Detaylar haberimizde...

Show TV'nin eğlenceli dizisi Klavye Delikanlıları'nın 3. bölüm fragmanı merak ediliyor. Dün akşam yayınlanan 2. bölümüyle yine izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı. Vildan Atasever ve Kaan Yıldırım'ın paylaştığı Show TV'nin Klavye Delikanlıları'nın 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Volki'nin polisi tanımasıyla ekip polis çevirmesinden şans eseri kurtuldu. Peki, sevilen dizinin konusu nedir? Klavye Delikanlıları son bölüm izlemek isteyenler sitemizde bulunan linke tıklayarak izleyebilirler. Detaylar haberimizde...

show-tvnin-yeni-dizisi-klavye-delikanlilarinin-ilk-tanitimi-yayinlandi_131496797155184931

KLAVYE DELİKANLILARI 3. BÖLÜM FRAGMANI

Klavye Delikanlıları’nın merakla beklenen yeni bölümü 17 Ekim Salı günü saat 20.00'de Show TV'de!

Klavye Delikanlıları'nın 3. bölüm fragmanı yayınlandı!

Süreç Film // Ali Gündoğdu'nun yapımcılığını üstlendiği, genel yönetmenliğini Murat Şeker’in yaptığı, senaryosunu Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi’nin yazdığı Klavye Delikanlıları’nda Rasim Öztekin, Kaan Yıldırım, Vildan Atasever, Uraz Kaygılaroğlu, Ali Barkın, Selen Seyven, Seray Sever, Gül Onat, Cengiz Küçükayvaz, Sinan Çalışkanoğlu, Filiz Taşbaş, İpek Tenolcay ve Mert Asker rol alıyor.

KLAVYE DELİKANLILARI 2. BÖLÜM İZLE

KLAVYE DELİKANLILARI 2. BÖLÜM ÖZETİ

Klavye Delikanlıları’nın bu akşam ekrana gelen 2. bölümünde; ekip takıldıkları polis çevirmesinden Volki’nin polisi tanımasıyla şans eseri kurtuldu. Zenginden al fakire dağıt felsefesiyle, Hiko Dayı öncülüğünde kazandıkları paraları ihtiyaç sahiplerine dağıtan Bayram ve Kerem yeni hedef belirlemek için Volki ve Seyran’la birlikte soluğu gece kulübünde aldı. Volki tam bir zengin avcısı gibi, metresi Arzu ile takılmakta olan holding sahibi Hakan Baydar’ı gözüne kestirdi. Hakan Baydar’ın rakibi Tezcan Holding’le gireceği enerji ihalesini öğrenen ekip Hakan Baydar’ın özel hayatını kullanarak ona şantaj yaptı. Yaptıkları şantaj sonucunda kazandıkları parayla bir süre ortadan kaybolmak için Şile’ye giden Bayram ve Seyran, birlikte güzel bir gün geçirdi.

Uyandığında yanında Seyran’ı göremeyen Bayram, Volki ile birlikte paraların ve Seyran’ın ortadan kaybolduğunu anladı. Kuzen Volki ve Bayram’ın her yerde Seyran’ı aradığı, Seyran’ın ise Yunanistan’da içeceğini yudumladığı final sahnesi görülmeye değerdi.

5C7F3C4978C34124AE5F3346DAFF5DF0_640x360

KLAVYE DELİKANLILARI 1. BÖLÜM ÖZETİ

Klavye Delikanlıları’nın ilk bölümünde; İstanbul’un güzide semtlerinden Selimiye’de dünyaya gelen Bayram ve Kerem asosyal olarak büyümüş iki gençtir. İnsanlarla kuramadıkları bağlantıyı bilgisayarla kurmuşlar ve TROL olmuşlardır. Bayram ailesinin bütçesine katkı olsun diye babasının zoruyla bir tamirhanede çıraklık yaparken, Kerem ise hem annesiyle beraber işlettikleri peynirci dükkanına bakıyor hem de akşamları korsan taksiye çıkıyordur. Trollük yaparak kazandıkları paranın dahi kurdukları hayalleri gerçekleştirmeye yetmeyeceğini düşündükleri günlerden geçerken, çocukluktan beri bizimkileri yoldan çıkaran Bayram’ın amca çocuğu Kuzen Volki Amerika’dan çıkagelir. Teknoloji geliştikçe teknolojik suçlar da gelişiyordur. Kuzen Volki zenginlerin kredi kartından para indirmek için “yeni nesil dolandırıcılık” dümeni tezgahlar. Ekibin ilk halkası Bayram ve Kerem’dir. Son halkası ise mezun olduğu üniversitenin idari işlerinde çalışıp zengin öğrencilere sınav sorularını satarak köşeyi dönen Seyran… Kuzen Volki’nin uyanıklıklarıyla bir araya gelen ekibimizin felsefesi basittir. “Halkımızı değil, halkımızı sömürenleri sömürmek!”

1657338_7633d51c608d21471d9d71cc089b7f54_640x640


KLAVYE DELİKANLILARI OYUNCULARI

Klavye-DelikanlAlarA-Rasim-Aztekin-Kimdir

Hiko Dayı (Rasim Öztekin)

44 yaşında. Üç tane aynı model pijama kumaşından şalvarı vardır. Sürekli tek renk tişört ve spor giyer. Kafasında kasket. Elinde tesbih. Gözünde güneş gözlüğü. Genç derviş.

Gelir kaynağı yok. Geçim derdi yok. Yaşama kaynağını insanların hayatını düzeltmeye çalışmaktan alıyor. Müdahaleci. Baskın karakter. Yolunu bulur. Yaşadığı aşkı yüreğine kazır. Kederinde ortağıdır neşenin olduğu gibi. Kulübede yaşar. Aforizmaların üstadıdır.

Eski sevdası Nergis yıllar sonra tekrar karşısına çıkınca bir süre afallar ama mahalleye yeni taşınacak olan Eczacı Ece hanım, Onun hikayesini finale taşıyacak olan kadındır.

Hiko dayının hikayesinin finali bir kitapçıda hayranlarına kendi yazdığı kitapları imzalarken sona erecektir.

kaan-yildirim-4

Kerem Tanrıverdi (Kaan Yıldırım)

28 Yaşında.
Memleketi Bulgaristan.
Yabancı dili “Havar yu navar yu” kıvamında. Türkçesini bildiği 20 kelime ile yetinecek kadar mütevazi.
Medeni durumu karışık. Atarlı bir partner. Yanlış tercihlerin kurbanı. İçindeki safı görecek kızı bir türlü bulamıyor. Arabesk MODE ON.
Sosyallik seviyesi mecburi konuşkan. Çenesi düşük.
İç durumu kısa yoldan köşeyi dönmek arzusuyla yanıp tutuşmaktan hallice.
Öğrenim durumu açık öğretim İşletme. Askerliği yok.
Gündüz sütçü-peynirci, akşam korsan taksi, gece TROL.
Favori kelimesi ise dilinden düşüremediği “BABOŞ” tur.

En az Bayram kadar sıkıntılı bir aile yapısı mevcuttur. Pısırık ve kimseye laf geçiremeyen bir babaya, otoriter ve dediğim dedik olmaya çalışan bir anneye sahiptir. Agresifliği ve sorgulayıcılığı buradan gelir. İlişkilerden korkuşu annesinden, hayattan korkusu ise babasına benzemekten gelir.

En yakın arkadaşı aşağı yukarı aynı kaderi paylaştığı Bayram’dır. Hayatta en değer verdiği varlık ise kardeşi Tahir’dir. Her kardeşin böyle birabim olsun diyeceği türden bir abi ve Hikayemize tat katacak bir “abi-kardeş” hikayesi.

Kerem’in hayali ise bir sürü plaka sahibi olup oturduğu yerden para saymaktır.

uraz

Kuzen Volki (Uraz Kaygılaroğlu)

29 yaşında. Sivaslı.
Sosyal olmanın delisi.
Asosyelliğin bir numaralı düşmanı.
Her şeyi bilen adam.
Kızların Volki’si...
Çakal’ın önde gideni.

Küçükken dayısını örnek aldığı için bu hale gelmiştir. Üzerinde anne babadan çok dayının emeği vardır. Özgüveni her daim tavandadır. Ukala’nın önde gidenidir. Dünya yansa umurunda olmaz. Para kazanmak için her şeyi yapar. Nerede çakallık var orada o var. Çok rahat adam satar. Kısacası kötü örnektir. Ama içinde bir yerlerde gizli bir hikaye vardır; onu kötü göstermeyen... Kuzen Volki böyle gelmiş böyle gider. Hayali sınırsız güce ulaşan zengin ve kafasına göre takılan bir adam olmaktır.

vildan

Seyran (Vildan Atasever)

28 Yaşında. İzmir’li.
Tam bir İzmir kızı. Yeri geldiğinde çok rahat yeri geldiğinde de tersi pis modellerden. Yetişme yurdunda büyümüş. Okumuş. Okuduktan sonra okulun idari personeli olmuş ve zengin öğrencilere çaldığı sınav sorularını satarak ekstra kazanç sağlıyor. Tam bir dolandırıcı. Güzelliği kusurunu örten kadınlardan. Yetimhaneden beraber kaçtığı çocuk ile aşk yaşamış sadece. Çocuk bunu ortada bırakıp ortadan kaybolunca kendi başının çaresine bakmış ve bugünlere gelmiş. Erkeklerden nefret ediyor. İyi ve kaliteli yaşamaktan asla vazgeçmez. Her zaman şıktır. Yemeğin iyisini yer. Beyaz şarap ve şampanya sever.

Yıllar sonra karşısına çıkacak olan Bayram, Seyran’ın aşk ile ilgili aradığı ilacı bulmasını sağlar. Ömrü uzayacaktır...

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.