Klavye Delikanlıları ne zaman başlıyor?

Show Tv’nin yeni dizisi Klavye Delikanlıları başlıyor. Başrollerinde ünlü isimlerin yer alacağı Klavye Delikanlılar ne zaman başlayacak? Dizinin yayın günü ve saati belli mi? Dizinin konusu ne? Klavye Delikanlıları’nın fragmanı yayınlandı mı? Klavye Delikanlıları ne zaman başlıyor? Klavye Delikanlıları dizisinin oyuncu kadrosuna kimler bulunuyor? İşte yeni diziyle ilgili ayrıntılar...

Süreç Film// Ali Gündoğdu’nun yapımcılığını üstlendiği, genel yönetmenliğini Murat Şeker’in yaptığı Klavye Delikanlıları seyircide heyecan uyandırdı. İddialı yapımlarla öne çıkan Show TV'nin yeni dizisi Klavye Delikanlıları yeni nesil gençliği ve onların aileleriyle olan hikâyesini eğlenceli bir dille ekrana getirmeye hazırlanırken seyirci diziyle ilgili birçok soruya cevap aramaya başladı. Klavye Delikanlılar ne zaman başlayacak? Dizinin yayın günü ve saati belli mi? Dizinin konusu ne? Klavye Delikanlıları’nın fragmanı yayınlandı mı? Klavye Delikanlıları ne zaman başlıyor? Klavye Delikanlıları dizisinin oyuncu kadrosuna kimler bulunuyor? İşte yeni diziyle ilgili ayrıntılar...

Klavye-DelikanlAlarA-dizisi-showtv

KLAVYE DELİKLANLILARI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Klavye Delikanlıları, yeni nesil internet gençliği ve onların aileleriyle olan ilişkilerini eğlenceli bir dille anlatacak. Bayram ve Kerem küçük yaşlardan itibaren insanlarla çok fazla diyalog kuramadıkları için asosyal olmuş ve bütün vaktini bilgisayarda geçiren iki yakın arkadaştır. İnsanların yüzlerine söyleyemediklerini bilgisayar vasıtasıyla dile getirip bir de üstüne para kazanıyorlardır. Yani kısaca “TROL” olmuşlar. Bayram'ın kuzeni ve bizimkilerin tam tersi bir karakter olan Kuzen Volki Amerika'dan dönmüştür. Dijital dolandırıcılık yapmak için takım kuruyordur. Bayram ve Kerem'i peşinden sürükleyerek yeni nesil bir dolandırıcılık şebekesinin içine sokar. Takımda bir eksik kalmıştır; Seyran. Güzelliği ve zekası sayesinde bir dolandırıcılık abidesi olan Seyran da ekibe katılır. Özellikle zengin insanları kredi kartları üzerinden dolandırmayı hedefleyen ekibimizi uzun soluklu, bol maceralı ve aşırı komik bir yolculuk bekliyordur.

DİZİNİN FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin 1. Bölüm tanımı yayınlandı. Buradan izleyebilirsiniz.

KLAVYE DELİKANLILARI 1. BÖLÜM NE ZAMAN?

Süreç Film // Ali GündoğdU’'nun yapımcılığını üstlendiği, genel yönetmenliğini Murat Şeker’in yaptığı Klavye Delikanlıları’nın ilk tanıtımı yayınlandı. İddialı yapımlarla öne çıkan Show TV’nin yeni dizisi Klavye Delikanlıları yeni nesil gençliği ve onların aileleriyle olan hikayesini eğlenceli bir dille ekrana getirmeye hazırlanıyor. Dizinin ilk bölümü 3 Ekim Salı günü saat 20:00’de yayınlanacak.

KLAVYE DELİKANLILARI OYUNCU KADROSU

rasim_Aztekin

RASİM ÖZTEKİN

Rasim Öztekin, 1959 yılında İstanbul'da doğmuştur. İstanbul GalatasarayLisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Basın Yayın Yüksek Okulu'nu bitirdi.
Sahne yaşamında ilk deneyimlerini 1977 yılında Kadıköy Halk Eğitim, İstanbul Akademik Sanatçılar Topluluğu ve Nöbetçi Tiyatro' da amatör çalışmalarla edindi. 1980 yılının Kasım ayındaFerhan Şensoy'un Ortaoyuncular topluluğunda profesyonel tiyatro sanatçılığına başladı. 1980-1992 yılları arasında Şahları da Vururlar, Kahraman Bakkal Süpermarkete Karşı, İçinden Tramvay Geçen Şarkı, İstanbul'u Satıyorum, başta olmak üzere Orta oyuncular Tiyatrosu'nun tüm oyunlarında rol aldı.

1992 - 1995 yılları arasında televizyonlarda sırasıyla "Müzikomedi" (Nükhet Duru ve Demet Akbağ'la birlikte), "Mega Show" (Hülya Avşar-İbrahim Tatlıses-Demet Akbağ'la birlikte) şov programları yaptı. 1994 yılında Gani Müjde veYılmaz Erdoğan'ın yazdığı "2071' de Türkiye" adlı müzikali sahneye koyup oynadı. 1995'te Ortaoyuncular Tiyatrosu ile Aptallara Güzel Gelen Televizyon Dizileri, Çok Tuhaf Soruşturma ve Fişne Bahçesi gibi birçok prodüksiyonda yer aldı. Bir Günlük Aşk Hikayesi, 72. Koğuş, Arabesk, Tersine Dünya, Passion Du Turca, Pardon ve Şans Kapıyı Çalınca isimli filmlerde oynadı. Köşedönücü, Biraz Düş, Biraz Gülüş, Eğrisiyle Doğrusuyla, Bir Yaz Gecesi Eğlencesi, Boş gezen ve Kalfası, Başka İstanbul Yok ve Yeni Hayat isimli televizyon yapımlarında rol aldı.

Tiyatronun yanı sıra, sinema ve dizi filmlerde de rol alan Rasim Öztekin, TRT'ye program metin yazarlığı ve bir dönem (1998-2002 yılları arasında) Akşam gazetesinde ve 2004 yılında Star gazetesinde köşe yazarlığı yaptı.

2005 te yine Gani Müjde' nin yazdığı Mehmet Ergen' in sahnelediği "Yıldızların Altında" müzikalinde, Beyazıt Öztürk ve Candan Erçetin' le başrolü paylaştı.

2009'un ocak ayında "Boş gezen ve Kalfası" adlı oyununu oynarken kalbi hastalandı. Kalbine pil takıldı.

2005 yılının Eylül ayında gazeteci Esra Kazancıbaşı ile Atina'da evlendi.

Rasim Öztekin'in ilk evliliğinden 1987 doğumlu Pelin Öztekin (d.1987)adında bir kızı var. Pelin Öztekin, BKM Mutfak oyuncularından biridir.

2012 yılında başlayan ve Birol Güven'in yönetmenliğinde çekilen "Seksenler" dizisinde Fehmi karakterini canlandırmaya başladı. Dizide Şoray Uzun, İlker Ayrık, Berat Yenilmez, Begüm Öner, Suzan Kardeş, Özlem Türkad, Serhat Kılıç, Yasemin Çonka, Vural Çelik, Ceyhun Fersoy, Necmi Yapıcı, ile birlikte rol aldı.

2014 yılında Müfit Can Saçıntı'nın yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Birol Güven'in kaleme aldığı "mandira-filozofu" adlı filmde başrollerinde Müfit Can Saçıntı, Rasim Öztekin, Begüm Öner, Kemal Kuruçay, Eser Eyüboğlu, veAyda Aksel paylaştı.

12 Mayıs 2016 tarihinde İsmail Dümbüllü'nün kavuğu, Beyoğlu'ndaki Ses Tiyatrosu'nda düzenlenen törenle Ferhan Şensoy'dan Rasim Öztekin'e devredildi.

KAAN

KAAN YILDIRIM

Kaan Yıldırım, 24 Aralık 1986 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. İngiltere'de Londra Brunel Ü. Pazarlama Bölümünden mezun oldu.
Kaan Yıldırım, Atölye Craft'da Kamera Önü Oyunculuk Eğitimi aldı. "Ulan İstanbul" adlı dizide Ferdi karakterini canlandırmaktadır. Kaan Yıldırım daha önce Kanal D ekranlarında yayınlanan Kayıp Dizisinde rol aldı. Kaan Yıldırım, 2014 yılında başrollerinde Uğur Polat, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Şebnem Bozoklu'nun oynadığı "Ulan İstanbul" adlı dizide oynamaktadır.

2015 yılında "Adı Mutluluk" dizisinde başrolü paylaştığı Ezgi Eyüboğlu ile nişanlandı. 15 Mayıs 2016 tarihinde Ezgi Eyüboğlu ile Ortaköy Esma Sultan Yalısı'nda evlendi.

VİLDAN ATASEVER

Vildan Atasever, 26 Temmuz 1981‘de Bursa‘da Erzurumlu 5 çocuklu bir ailenin kızı olarak doğdu.

Babası narkotikte komiser, annesi ise ev hanımı olan Vildan Atasever’in 4 kardeşi daha bulunmaktadır.

İlkokulu Bahçelievler Gürsoy Koleji’nde tamamladı ortaöğretimine başladıktan bir süre sonra buradan ayrılıp Cihangir Koleji’ne geçti.

Ünlü bir oyuncu olma isteği de bu yıllara dayanıyordu. 15 yaşında amatör olarak tiyatro oyunculuğuna başladı. Lise’den sonra Açıköğretim’e gittiği yıllarda radyoda DJ’lik ve Best Tv’de VJ’lik yaptı.

Tanınması dönemin ünlü internet sitesi chivi.com’da web kızı olmasıyla başladı.

Tiyatrocu Çetin Etili ile tanışmasıyla tiyatroya adım attı. Kurtlar Vadisi adlı dizisinde Nazlı Bekiroğlu karakteri ile televizyon dünyasından tanındı.

Bu dizide Hüsrev Ağa’nın uyuşturucu bağımlısı kızını canlandırdı. Role çalışmak için babasından yardım alan Vildan Atasever, UMATEM‘de bağımlılarla birlikte zaman geçirerek hem onlara destek oluyor hem de rolü için hazırlık çalışması yapıyordu. Büyük çıkış yapması Kadın İsterse adlı dizide Hülya Avşar‘ın kızı “Buket” rolüyle oldu. ArdındanAzize, Plajda Kız Tavlama Klavuzu, Kader ve Yaralı Yürek adlı yapımlarda görev aldı.

İlk sinema filminde, Kutluğ Ataman’ın yönettiği, Perihan Mağden’in ‘İki Genç Kız’ adlı romanından beyazperdeye aktarılan filmde yine Hülya Avşar’ın kızını canlandırdı.

Sinema dünyasında çıkışı ona Altın Portakal kazandıran İki Genç Kız adlı film ile oldu. Filmde canlandırdığı sınıf atlamaya hevesli genç kız rolü ile 42. Antalya Film Festivali‘nde “En İyi Kadın Oyuncu Ödülü“nü aldı. Bu noktaya gelmesinde bu filmde de birlikte çalıştığı Hülya Avşar’ın büyük katkısı olduğunu söylemektedir.

Vildan Atasever, başrollerini Fikret Kuşkan, Nejat İşler, Mehmet Günsür, Erkan Can ve Melisa Sözen‘in paylaştığı Bıçak Sırtı adlı dizide rol aldı. Show TV’de yayınlanan Gece Sesleri adlı dizide rol aldı. TRT 1’de yayınlan Boyut Film’in yapımı olan Başrolde Aşk dizisine oynadı.

2008 yılında Gani Müjde‘nin yazıp yönettiği “Osmanlı Cumhuriyeti” filminde Ata Demirer‘le başrolü paylaştı.

uraz

URAZ KAYGILAROĞLU

Uraz Kaygılaroğlu, 30 Haziran 1987 doğumlu Türk dizi oyuncusudur. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü mezunudur. Aslen Balıkesirlidir.

Show TV'de yayınlanan Pis Yedili adlı gençlik dizisinde Can rolünü oynamış, 70. bölümde ayrılmıştır. Fox Tv'de yayınlanan Harem adlı dizide Feminen ağa rolünü canlandırmıştır.TRT 1'de yayınlanan Eski Hikâye dizisinde Ömer rolünü canlandırmıştır. Aynı zamanda Tam Zamanı adlı bilgi yarışmasının sunuculuğunu yapmıştır. Kanal D'de yayınlanan Takip adlı bilgi yarışmasını sunmuştur. TRT 1'de yayınlanan Yedi Güzel Adam dizisinde Adil Erdem Bayazıt rolünü canlandırmıştır.

ALA_BARKIN

ALİ BARKIN

SELEN_SEYVEN

SELEN SEYVEN

SERAY_1

SERAY SEVER

cengiz-kucukayvaz-biyografisi-675

CENGİZ KÜÇÜKAYVAZ

Klavye Delikanlıları ne zaman başlıyor? ile ilgili etiketler klavye delikanlıları ne zaman klavye delikanlıları fragman oyuncu kadrosu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.