Kızlarım İçin dizisi final kararı aldı! Kızlarım İçin neden bitiyor?

Kanal D ekranlarının büyük umutlarla başlayan dizisi Kızlarım İçin 10.bölümüyle ekrana veda edecek. Başlangıcında büyük ses getiren ve uzun soluklu olacağına inanılan proje Kızlarım İçin neden bitiyor? Kanal D dizileri bir bir final yapmaya devam ediyor. Yapımcılığını Süreç Filmin üstlendiği ve yönetmenliğini ise Mesude Erslan'ın yaptığı Kızlarım İçin final bölümü ne zaman yayınlanacak? Büyük umutlarla başlayan ancak 10 bölüm dayanan Kızlarım İçin dizisi final yapıyor. Peki, Kızlarım İçin neden final yapıyor? Kızlarım İçin dizisi son bölümde neler oldu? Reytinglerde beklentiyi karşılayamayan Kızlarım İçin final bölümü ne zaman yayınlanacak? Kızlarım İçin dizisi neden bitiyor? İşte, merak edilen soruların cevapları...

Kanal D ekranlarının büyük umutlarla başlayan dizisi Kızlarım İçin 10. bölümüyle ekrana veda edecek. Başlangıcında büyük ses getiren ve uzun soluklu olacağına inanılan proje Kızlarım İçin neden bitiyor? Kanal D dizileri bir bir final yapmaya devam ediyor. Yapımcılığını Süreç Filmin üstlendiği ve yönetmenliğini ise Mesude Erslan'ın yaptığı Kızlarım İçin final bölümü ne zaman yayınlanacak? Büyük umutlarla başlayan ancak 10 bölüm dayanan Kızlarım İçin dizisi final yapıyor. Peki, Kızlarım İçin neden final yapıyor? Kızlarım İçin dizisi son bölümde neler oldu? Reytinglerde beklentiyi karşılayamayan Kızlarım İçin final bölümü ne zaman yayınlanacak? Kızlarım İçin dizisi neden bitiyor? İşte, merak edilen soruların cevapları..

kAzlarAm_iAin_1

KIZLARIM İÇİN FİNAL YAPIYOR!

Başrollerinde Fikret Kuşkan, Tuvana Türkay, Elifcan Ongurlar, Sanem Yeles, Ahsen Eroğlu gibi tanınmış isimlerin rol aldığı Kızlarım İçin dizisi finale gidiyor. Yayınlandığı günden bu yana izleyiciden beklediği tepkiyi alamayan Kızlarım İçin 10.bölümü ile ekrana veda edecek. Peki, Kanal D dizilerinin erken final yapanlar kervanına katılan Kızlarım İçin final bölümü ne zaman yayınlanacak?

KIZLARIM İÇİN FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Kasım ayından bu yana ekranda tutunmaya çalışan Kızlarım İçin dizisi 9.bölümü 30 Ocak Salı Kanal D ekranlarında olacak. Kızlarım İçin finalini ise 10.bölümü ile 6 Şubat 2018 Salı akşamı saat 22.15'te yapacak.

KIZLARIM İÇİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kızları için yaşayan bir babanın son çırpınışları... Önce çok güvendiği Tayfun’un bunca zaman ona yalan söylediğini, Sumru’ya aşık olduğunu öğrenir. Tayfun’a rest çekip tek başına mücadele etmeye başlar. En sonundaysa Ayten’in sevgilisinin Zübeyir olduğunu öğrenir. Vicdanı bu sefer ona mani olmaz ve Zübeyir’i vurur. Ama Yaşar’ın çilesi henüz bitmemiştir. En beklenmedik anda en beklenmedik şekilde Yaşar ölümle burun buruna gelir. Diğer tarafta Sumru her şeye rağmen onu bırakmayan Egemen ve Tayfun arasında kalmıştır. Kalbi ve aklı arasında... Sumru nikah masasında, ama kiminle?

kAzlarAm_iAin_2
KIZLARIM İÇİN HİKAYESİ

Yaşar evin geçimini sağlamak için mahalleden komşuları Zübeyir’in kahvehanesinde ve oto yıkamacıda çalışmaya başlamış lakin yine de karısının dırdırından kurtulamamıştır. Anne ve babalarının kavgalarına mani olamayan beş kız kardeşinse tek yapabileceği bir an önce kurtulmak için bir yol bulmaktır. En büyük ablaları Selva evli olduğu için bu durumdan en az etkilenenidir. Kumru, evin en büyüğü, tıp fakültesi son sınıftadır ve para kazanıp hem kendini hem kardeşlerini kurtarmasına bir yıl kalmıştır. Sumru da üniversitededir ama o sorunlardan kaçmak için eğlenmeyi seçmiştir. Duygularıyla hareket eder. Canı ne zaman ne isterse öyle davranıp öyle yaşar. Suna daha lisededir ama Kumru ablasını örnek alarak kafasını kitaplara gömerek evdeki huzursuzluktan kaçmaya çalışır. En küçükleri zavallı Hüma ise her şeyden en fazla etkilenen olur. Anne ve babalarına rağmen kız kardeşler mutludurlar. Çünkü birbirlerine sahiptirler. En kötü zamanlarında bile içlerinden biri herkesi güldürecek bir şey yapar. Ancak annelerinin yaptığı bir hata başta Yaşar olmak üzere tüm çocukların hayatını geri dönülmez bir şekilde değiştirecektir.

KÜNYE:

Yapım: Süreç Film

Yapımcı: İnci Gündoğdu - İsmail Gündoğdu

Yönetmen: Mesude Erarslan

Senaryo: Zehra ve Zülküf Yücel

Oyuncular: Fikret Kuşkan (Yaşar), Tuvana Türkay (Kumru), Elifcan Ongurlar (Sumru), Sanem Yeles (Selva), Ahsen Eroğlu (Suna), Ülkü Duru (Hacer), Serdar Özer (Yağız), Anıl Tetik (Egemen), Özgün Çoban (Alper), Sibel Taşçıoğlu (Ayten), Numan Çakır (Zübeyir), Hakan Yufkacıgil (Tayfun)

Kızlarım İçin dizisi final kararı aldı! Kızlarım İçin neden bitiyor? ile ilgili etiketler Kanal D kızlarım için ekrana veda edecek kızlarım için neden bitiyor final bölümü ne zaman yayınlanacak son bölümde neler oldu