Kızına bir gün içinde 306 mesaj attı, 111 kez aradı, sokaklarda takip etti: Takıntılı anneye hapis cezası!

Güney Kore'de 50'li yaşlarındaki bir anne, kızına bir gün içinde 306 kısa mesaj gönderip, 111 kez aradı. Uzaklaştırma kararına rağmen izinsiz olarak 6 kez kızını nevine giren anneye 6 ay hapis cezası verildi.

Güney Kore'nin Daejeon kendinde 50'l iyaşlarındaki bir anne tam 1 yıl boyunca kızını hem sözlü hem de fiziksel olarak taciz etti. Annenin yaptıkları dünya kamuoyunda bile gündem oldu.

BİR GÜNDE 306 MESAJ ATIP 111 KEZ ARADI

Takıntılı anne kızına bir gün içinde tam 306 kısa mesaj gönderip, 111 kez aradı. İncil okuma tavsiyesi ve evde olup olmadığıyla alakalı mesajlar atan anne, mesajlara cevap gelmeyince kızının cinsel davranışına ilişkin aşağılayıcı yorumlar yazmaya başladı.

TAKİP EDİP EVE İZİNSİZ GİRDİ

Kızını sokaklarda takip eden takıntılı kadın, evine bir gün içinde 8 kez ziyarette bulundu ve tehditlerde bulundu.

Kızının şikayeti üzerine uzaklaştırma kararı verilen anne, buna rağmen eve altı kez daha izinsiz girdi.

6 AY HAPİS CEZASI

The Korean Herald gazetesinin haberine göre Daejeon Bölge Mahkemesi, eylemlerinin kasıtlı veya önceden planlı olmadığını iddia eden annenin savunmasını kabul etmedi ve 6 ay hapis cezasıyla birlikte 40 saatlik eğitim almasına karar verdi.

Kızına bir gün içinde 306 mesaj attı, 111 kez aradı, sokaklarda takip etti: Takıntılı anneye hapis cezası! ile ilgili etiketler Güney Kore mesaj
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.