Kızım 3.bölüm fragmanı izle! Candan'ın sırrı ne? 2.bölüm HD

Öykü'nün babası Demir ile kalmaya başladığından beri başına ğelmeyen kalmıyor. kira borcu yüzünden evden atılan Demir ile Öykü, çadırda ve arabada kalıyor. İkiliyi misafir eden Candan'ın ise geçmişte yaşadığı acı dolu olay gün yüzüne çıktı. Kızım 3.bölüm fragmanı izle! Candan'ın sırrı ne? 2.bölüm HD izleme linki ile dizinin görüntüleri de haberimizde...

Kızım dizisinin yeni bölümü ile TV 8'de ekrana geldi. Başrol oyuncuları Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız olan dizinin 2. bölümünde; evsiz kalan baba kız başlarının çaresine bakmaya çalışırken hem komik hem duygusal anlar yaşıyor. Candan'ın sırrını da ekranlara getiren bölümde neler yaşandı? Kızım 3.bölüm fragmanı izle! Candan'ın sırrı ne? 2.bölüm HD izleme linki ve yeni sahneler bu haberde biliniyor.

Kızım 3.bölüm fragmanı izle! Candan'ın sırrı ne? 2.bölüm HD

KIZIM 2. BÖLÜM İZLE!

3. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

KIZIM 2. BÖLÜM ÖZETİ
Teyzesinin aniden ortadan yok olmasıyla tek başına kalan Öykü, öldü sandığı babasının yaşadığını öğrenir ve onu bulmak için harekete geçer. Dolandırıcılık yaparak hayatta kalmaya çalışan Demir ise bir çocuğu olduğundan habersizdir. Öykü Demir’in karşısına çıktığında onu kızı olarak kabul edebilecek ve kucak açabilecek midir?
Aynı gün iki kötü haberle sarsılan Candan, yıllar önce terk ettiği eve geri döner ve hep kaçtığı geçmişiyle yüzleşir. Yıllardır içinde taşıdığı sırrın ağırlığı altında ezilirken karşısına çıkan Öykü onun da hayatını değiştirecektir. Öykü, Demir ve Candan’ın kesişen yolları onları sürprizli ve heyecanlı bir başlangıca götürecektir.

KIZIM KÜNYE
Yapım : Med Yapım
Yapımcı : Fatih Aksoy
Yönetmen : Gökçen Usta
Senaryo : Banu Kiremitçi Bozkurt - Irmak Bahçeci
Uygulayıcı Yapımcı : Suzan Sümeli

KIZIM GENEL HİKAYE
Öykü(Beren Gökyıldız) 8 yaşında, yaşıtlarından farklı olarak algısı çok açık olan, empati duygusu gelişkin ve çok akıllı bir kızdır. Doğduğundan beri birlikte yaşadığı teyzesi onu terk edince daha önce hiç görmediği babası Demir’i bulmak zorunda kalır.

Hayatında sorumluluk almamış, yetimhanede büyümüş bir dolandırıcı olan Demir (Buğra Gülsoy); Öykü’nün onu bulmaya geldiği gün tutuklanır. Demir, kızına bakması şartıyla mahkeme tarafından salınır ancak Demir, o gün tanıştığı Öykü’yle yaşamayı istememektedir... Demir ve ortağı Uğur (Tugay Mercan) bir yandan Öykü’den kurtulmaya çalışırken, bir yandan da büyük bir vurgun yapma planı içindedirler.

Bu büyük vurgunun hedefinde olan Candan (Leyla Lydia Tuğutlu) ise sakin görünen hayatında geçmişin büyük acılarını gizlemektedir. Tüm bu tesadüflerle hayatın bir araya getireceği insanların hiçbirinin bilmediği ise Öykü’nün büyük bir sırrı sakladığıdır.

OYUNCU KADROSU
Demir Göktürk / Buğra Gülsoy
Candan Hoşgör / Leyla Lydia Tuğutlu
Öykü Tekin / Beren Gökyıldız
Cemal Eröz / Serhat Teoman
Uğur Adıgüzel / Tugay Mercan
Sevgi Günay / Sinem Ünsal
Müfide Adıgüzel / Suna Selen

Kızım 3.bölüm fragmanı izle! Candan'ın sırrı ne? 2.bölüm HD - Resim : 2

LEYLA LYDIA TUĞUTLU
Leyla Lydia Tuğutlu 29 Ekim 1989, Berlin doğumlu Türk model, oyuncu ve Miss Turkey 2008 birincisi Türkiye güzeli.

İlk yılları
Berlin'de doğdu. Türk bir babanın ve Alman bir annenin kızıdır. İlkokula Türkiye'de başladıktan sonra piyano dersleri almaya başladı. Konservatuvar da yarı zamanlı olarak devam etti. 5 yıl müzik ve keman dersleri aldı. Bu süre içerisinde bir model ajansında çalıştı. Anadolu Lisesi mezunu olan Tuğutlu, üniversiteye başladığında konservatuvarı bırakarak ilgi alanı olan manken ve fotomodelliğe başladı. Halen İstanbul Üniversitesi'nde Alman Dili ve Edebiyatı öğrencisidir. Türkçe, İngilizce ve Almanca bilmektedir.

Es-Es dizisinde İrem karakterini canlandırdı. atv'de yayınlanan Karadayı dizisinde Kenan İmirzalıoğlu'nun kardeşi rolündeki Songül karakterini canlandırdı. Ardından Kiralık Aşk dizisinde İz karakterini canlandırdı. Delibal filminde Çağatay Ulusoy ile başrolü paylaştı. Sonra ise Tatlı İntikam dizisinde Pelin karakterini ve Kerem Bürsin ile başrolü paylaştığı Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde Derin karakterini canlandırdı.

Güzellik yarışması
Miss Turkey 2008 Güzellik Yarışmasında Leyla Lydia Tuğutlu birinci oldu. Türkiye'nin en güzel kızına tacını, yarışmanın jüri üyesi Paris Hilton taktı. 12 Aralık 2008 tarihinde Türkiye'yi Güney Afrika'nın Johannesburg kentinde yapılan Miss World yarışmasında temsil etti. 2005'te Best Model of Turkey yarışmasında Best Promising seçilerek 2006'da Çin'de yapılan Miss Tourism Queen International'da 'Princess' ödülüne layık görüldü. Fashion TV Moda Ödülleri 2007'de "Gelecek vadeden model" seçildi.

Filmografisi
Televizyon
2009 - 2010 ES-ES İrem Başrol oyuncu
2010 - 2011 Kirli Beyaz Melis Yardımcı oyuncu
2012 - 2015 Karadayı Songül Kara Yardımcı oyuncu
2015 - 2016 Kiralık Aşk İz Yardımcı Oyuncu
2016 Tatlı İntikam Pelin Başrol Oyuncu
2017 Bu Şehir Arkandan Gelecek Derin Başrol Oyuncu
2018- Bizim Hikaye Başrol Oyuncu

Sinema
2013 Günce Aslı Yardımcı oyuncu
2014 İçimdeki Ses Ayşıl Başrol oyuncu
2015 Delibal Füsun Şahin Başrol oyuncu
2018 Cebimdeki Yabancı Başrol oyuncu

Kızım 3.bölüm fragmanı izle! Candan'ın sırrı ne? 2.bölüm HD ile ilgili etiketler kızım 3.bölüm fragmanı izle candanın sırrı ne 2.bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.