Kızılyıldız maçı sonrası Abdullah Avcı konuştu: Oyunun bütününde çok iyi bir Trabzonspor vardı

UEFA Avrupa Ligi 2. haftasında Trabzonspor evinde Kızılyıldız'ı 2-1 mağlup etti. Maçın ardından Abdullah Avcı konuştu. Avcı, "Bugün daha dengeli, kompakt, merkezi kapatan ve topa sahip olan, oyunun bütünde çok iyi bir Trabzonspor vardı. Acele etmedik. Geçişi bazen yaptık, bazen durduk. " dedi.

UEFA Avrupa Ligi 2. haftasında Trabzonspor evinde Kızılyıldız'ı 2-1 mağlup etti. Maçın ardından Abdullah Avcı konuştu.

İŞTE ABDULLAH AVCI'NIN O SÖZLERİ:

Bugün daha dengeli, kompakt, merkezi kapatan ve topa sahip olan, oyunun bütünde çok iyi bir Trabzonspor vardı. Acele etmedik. Geçişi bazen yaptık, bazen durduk. O son gol bize yakışmadı. Onu kabul etmiyorum.

Trezeguet, kendini kanıtlamış bir oyuncu. Bunu bir gün yapacağını biliyordum. Taraftarın desteği ona devam etsin, özel bir oyuncu. Bazen duygularını karıştırıyor. Bir değişime girdik, gelen oyuncu da şampiyon olan takıma geliyor..

Kızılyıldız maçı sonrası Abdullah Avcı konuştu: Oyunun bütününde çok iyi bir Trabzonspor vardı ile ilgili etiketler Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi Abdullah Avcı kızılyıldız Grup maçı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.