Kızılcık Şerbeti dizisinde yeni bir aşk mı doğuyor? Kıvılcım'ın Ertuğrul ile yemeğe çıktığını gören Ömer bakın ne yaptı

Kızılcık Şerbeti dizisinin 40. bölümünde yaşananlar izleyiciler tarafından ilgiyle izlendi. Kıvılcım'ın Ertuğrul ile yemeğe çıkması üzerine Ömer harekete geçti. Ömer'in yeni hamlesi bakın ne oldu.

Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti 40. bölümüyle ekrana damgasını vurdu. Ömer'in hastalığını öğrendikten sonra Kıvılcım'dan boşanması Kıvılcım'ı bir hayli üzdü.

ÖMER, ERTUĞRUL İLE KIVILCIM'IN YAKINLIĞINDAN RAHATSIZ!

Ömer'in yokluğunda Ertuğrul ile dostluk kuran Kıvılcım'a Ertuğrul'un arkadaşlığı iyi hisetttirdi. Kıvılcım'ı hala deliler gibi seven Ömer, Ertuğrul ile buluştuğunu görünce Kıvılcım'ı takibe aldı. Kıvılcım ile Ertuğrul'u n yemek yediği restorana yanında kız arkadaşı ile giden Ömer, Kıvılcım'ı şaşkına çevirdi. Peki, Kızılcık Şerbeti dizisinin 41. bölümünde Ömer ile Kıvılcım arasında neler olacak? Ertuğrul ile Kıvılcım arasında aşk mı doğuyor? 

41. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA! BEKİR'İN SÖZLERİ ÖMER'İ ÇILDIRTACAK

Kızılcık Şerbeti dizisinin 41. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmana Ömer'ın yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kardeşi Bekir damgasını vurdu. Ömer'in ikiz kardeşi Bekir, Ertuğrul ile Kıvılcım'ın yakınlığına dikkat çekerek ''Bu adam senin karının etrafından çok dolanıyor. Git doğruları anlat.'' diyerek Ömer'e uyarıda bulunuyor. Alev ile Abdullah'ın baş başa yemek yediği anlar dikkat çekerken Mustafa babası ile Alev'i birlikte görüyor. Nursema'nın yurt dışından gelen misafiri Dilruba, yeni bölüme damgasını vuracak gibi görünüyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinde yeni bir aşk mı doğuyor? Kıvılcım'ın Ertuğrul ile yemeğe çıktığını gören Ömer bakın ne yaptı ile ilgili etiketler Kızılcık Şerbeti