Kısmetse Olur yayınlanacak m? Kısmetse Olur bitti mi? Kısmetse Olur neden yayınlanmadı?

Yeni KHK ile evlilik programlarının ne olacağı merak konusu oldu. Kısmetse Olur yayınlanacak m? Kısmetse Olur bitti mi? Kısmetse Olur neden yayınlanmadı? gibi sorular programın takipçileri tarafından sorulmaya başlandı. Kısmetse Olur programının bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı merakla bekleniyordu. Kısmetse Olur bugün normal saatinde yayınlanmadı. Peki Kısmetse Olur yayından kaldırıldı mı? Kısmetse Olur yayınlanacak m? Kısmetse Olur neden yayınlanmadı? İşte Kısmetse Olur programıyla ilgili merak edilenler...

Dört gün önce yayınlanan KHK'nın ardından evlilik programlarının akıbeti merak konusu oldu. Yeni KHK'nın ardından Kanal D'nin beğeni ile takip edilen fenomen yarışma programı Kısmetse Olur haftanın finali ileri bir tarihe ertelendi. Kısmetse Olur yayınlanacak m? Kısmetse Olur bitti mi? Kısmetse Olur neden yayınlanmadı? sorularının yanıtı beklenirken program takipçileri arayışlarını sürdürüyor. Kısmetse Olur programıyla ilgili tüm soruların yanıtları haberimizde...

"Kısmetse Olur bitti mi?" sorusu için açıklama beklenirken sevilen programın yayın akışı içerisinden çıkarılması nedeniyle 2 Mayıs'ta izleyici ile buluşacak olan haftanın finali ertelendi. Kanal D'nin beğeni ile takip edilen fenomen yarışma programı geçtiğimiz günlerde yayınlanan 2 yeni KHK ile yayın tarihini ileri bir güne almış ardından programın devam edeceği açıklanmıştı. Kısmetse Olur'da yaşanacak gelişmelerin belli olacağı fragmanın akış bilgileri arasında yer almaması nedeniyle programın 3 Mayıs'ta da yayınlanması beklenmiyor. Bu gelişmelerin ardından Kısmetse Olur yayınlanacak m? Kısmetse Olur bitti mi? Kısmetse Olur neden yayınlanmadı? soruları yeniden gündeme geldi. İlerleyen günlerde konu hakkında açıklama yapılması bekleniyor...


KISMETSE OLUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kısmetse Olur'da Metin Şentürk sürprizi yaşandı. Onur ve Aycan, fanları tarafından hazırlanan nişan merasimi Metin Şentürk şarkılarıyla anlam buldu. Şentürk, yeni şarkısını onlara armağan ederek, birlikte seslendirdi. Yapılan bu sürpriz karşısında çok muylu olan Onur ve Aycan'a evdeki arkadaşları da bu mutlu günlerinde destek oldu. Metin Şentürk, duygusal şarkılarıyla olduğu kadar yaptığı esprilerle de güne damgasını vurdu. Kısmetse Olur'da sürprizler devam ediyor. Önceki gün canlı yayınla eve bağlanan Nur ve Batu çifti, Onur ve Aycan'ın nişan merasimi için geldi. Yaptıkları bu sürpriz ziyaret ile evde büyük ilgi gören Nur ve Batu çifti, Onur ve Aycan'ın nişan yüzüklerini takarken, iyi dileklerde bulunarak ve onları daima desteklerini söyleyerek güne damgasını vurdu. Onur ve Aycan'ın bu mutlu anlarına ise Didem, Gamze ve Rabia eşlik etmedi. Bu duygusal anlar karşısında gözyaşlarını tutamayan Gamze ise ağlamaya başladı. Aycan, bu mutlu günlerinde yanlarında olmayan diğer adaylara da sitem etti.

58beb2f756593403b84aff4d


HAFTANIN FİNALİNDE NELER OLACAK?

Didem’in evde sürekli gündem olmasından rahatsız olan Melis, gelin adayının söylediği sözler hakkında yorumda bulunacak. Didem’i kast ederek “Padişahın kızı mısın, kralın kızı mısın, yoksa burada aldığın çeklerden mi bahsediyorsun?” diyen Melis, birçok kez haftanın birincisi seçilen gelin adayının üzerine gitmeye devam edecek.

ENES: GAMZE’NİN EGOSUNU TATMİN EDEMEM

Programa katılmasının ardından evde kendisine en yakın gördüğü aday olan Gamze’ye ilişki teklifinde bulunan Enes, Gamze’den olumsuz yanıt almıştı. Ardından yarışmacılarla kavga süreci içerisine giren Gamze’nin diğer özelliklerini de gören Enes, “İlişkiye başlasaydım da bitirirdim” ifadelerini kullanmıştı. Bu hafta ekrana gelecek bölümde ise “Ben Gamze’nin egosunu tatmin edemem” diyen damat adayı yeni adaylarla yoluna devam etmek istediğini ifade edecek.

58fdf59cae784928284b72a9

YAYINDAN KALDIRILIRSA NE OLUR?

Sevilen program hakkında yapılacak toplantı sonrası çıkacak sonuca göre programın TV yayının sonlandırılması halinde internet yayını ya da erken final kararının alınması bekleniyor.

Kısmetse Olur yayınlanacak m? Kısmetse Olur bitti mi? Kısmetse Olur neden yayınlanmadı? ile ilgili etiketler Kısmetse Olur kısmetse olur bitti mi kısmetse olur yayınlanacak m? kısmetse olur neden yayınlanmadı?
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.