Cem Yılmaz Arif V 216’da yer alacak 3 ismi daha açıkladı!

Cem Yılmaz'ın 2018'de vizyona girmesi beklenen Arif V 216 filminde Özgür Emre Yıldırım, Tuncay Beyazıt ve Zeynep Kankonde de rol alacak.

Cem Yılmaz, Twitter'dan yaptığı açıklamayla yeni filmi Arif V 216’da yer alacak üç oyuncuyu daha açıkladı. Merakla beklenen ve 2018’de vizyona girecek olan Arif V 216 filminde, Özgür Emre Yıldırım, Tuncay Beyazıt ve Zeynep Kankonde de yer alacak.

ŞİMDİYE KADAR AÇIKLADIĞI İSİMLER

‘G.O.R.A’dan tanıdığımız Arif ve Robot 216’nın hikayesini beyazperdeye taşıyacak olan Cem Yılmaz, daha önce de eski eşi, Ahu Yağtu, Seda Bakan, Zafer Algöz, Kerem Alışık, Mustafa Sandal, Farah Zeynep Abdullah, Çağlar Çorumlu, Mert Fırat ve G.O.R.A’da ‘Garavel’ karakterini canlandıran Özkan Uğur ile ‘Ceku’ karakterini canlanan Özge Özberk’in de kadroda yer alacağını açıklamıştı.

aSDAasdsedas

asdsadfsdasd

sdasdasdasdasedw

Cem Yılmaz Arif V 216’da yer alacak 3 ismi daha açıkladı! ile ilgili etiketler Cem Yılmaz film arifv216 kadro
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.