Kirli Sepeti'nin Ece'si kimdir? Sevcan Yaşar kimdir, nereli, kaç yaşında, mesleği ne?

Her pazar saat 20.00'de yayınlanan Kirli Sepeti dizisi, seyircilerine sürükleyici bir hikaye sunmaya devam ediyor. Peki dizinin Ece'si Sevcan Yaşar kimdir? Sevcan Yaşar kaç yaşında, nereli? Sevcan Yaşar hakkında tüm merak edilenler...

Kirli Sepeti dizisi kadrosuna dahil olan Sevcan Yaşar kimdir? Ayça Bingöl, Devrim Yakut, Serkay Tütüncü, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel, Bestemsu Özdemir, Cansu Tosun, Serhat Kılıç, Deniz Sarıkaş gibi isimlerin yer aldığı dizinin Ece'si hakkında tüm merak edilenler... 

KİRLİ SEPETİ'NİN ECE'Sİ KİMDİR?

Pazar günleri izleyicilerle buluşan Kirli Sepeti dizisinde Ece karakterine hayat veren güzel oyuncu Sevcan Yaşar, dizinin heyecanını arttırmaya devam ediyor. Ece karakteri, Levent'in eski sevgilisi olarak dizide önemli bir rol üstleniyor. Yasemin'in kaçırılması olayında baş şüpheliler arasında yer alan Ece'nin gizemli geçmişi ve amacı izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor.

SEVCAN YAŞAR KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Sevcan Yaşar, 8 Şubat 1990 doğumlu bir manken ve oyuncudur. 23. Miss Model of Turkey birincisi olan Sevcan Yaşar, aynı zamanda Çin'de düzenlenen Miss Model of World yarışmasında da birincilik kazanmıştır. Ege Üniversitesi Biyoloji Bölümü mezunu olan Sevcan Yaşar, oyunculuk kariyerine İstanbul'da başlamış ve Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde eğitim almıştır. Sevcan Yaşar'ın evlilik durumu hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. 

Sevcan Yaşar, kariyeri boyunca birçok dizi projesinde yer almıştır. Bunlar arasında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Erkenci Kuş, ve Böyle Bitmesin gibi popüler yapımlar bulunmaktadır. Şu anda Kirli Sepeti dizisinde Ece karakterini canlandırmaktadır.

Kirli Sepeti'nin Ece'si kimdir? Sevcan Yaşar kimdir, nereli, kaç yaşında, mesleği ne? ile ilgili etiketler Sevcan Yaşar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.